Diyarbakır'da bir vatandaşın e- devlet şifresi ile asılsız ihbar yapıldı iddiası.

Mağdur olan Şerif Polat "E- devlet şifrem ile tanımadığım kişileri ihbar etmişler, mağdurum. Şüphelilerin bir an önce bulunmasını talep ediyorum”

Haberler 14.03.2020 - 11:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda e-devlet ifresi ile ikayette bulunulduunu iddia eden erif Polat isimli vatanda, madur olduunu belirterek, Yetkili kurumlardan bata Cumhurbakanl, çileri Bakanl ve Adalet Bakanlndan üphelilerin bir an önce bulunmasn talep ediyorum dedi.

Diyarbakrda e-devlet ifresi ile ikayette bulunulduunu iddia eden erif Polat isimli vatanda, madur olduu gerekçesiyle çnar lçe Cumhuriyet Savclna müracaatta bulunarak üphelilerin bulunmasn istedi. erif Polat, sistemde adresinin çnar ilçesi Ballbaba Mahallesi olarak göründüünü fakat yaklak 7 ay önce kent merkezine tandn söyledi.

TANIMADIIM KLER FREM GRLEREK KAYETTE BULUNMULAR

Cumhurbakanl letiim Merkezine (CMER) kendisi adna aslsz ihbarlarda bulunduunu iddia eden Polat, E- devlet ifrem ile sisteme girilerek benim tanmadm insanlar hakknda aslsz ikayette bulunmular. E- devlet ifrem ile sisteme girince ikayet olduunu aradan be gün geçtikten sonra örendim. nternetim olmad için sisteme giremiyordum. Sonra sisteme girince konuyu örendim. Tanmadm kiileri ifrem girilerek ikayette bulunulduunu örendim ve ben bu iin peini brakmayacam dedi

YOLUMU KESEBLRLER VE BUNU YAPAN HER EY YAPAR

ikayetin kendisinin bilgisi dnda olduunu iddia eden Polat, Ben konuyu örendiimde ismi geçen kiilerden birini aradm. Onunda ismi dilekçede yanl yazlm ve öyle bir isim köyümüzde yaamyor. uana kadar her hangi bir problem yaamadm ama bundan sonra yaayabilirim. Belki yolumu kesebilirler ve bunu yapan her eyi yapar ve ben bunun ortaya çkmasn istiyorum. Gerekli yerlere bavurumu yaptm. çnar lçe Cumhuriyet Savclna dilekçe vererek suç duyurusunda bulundum. Yetkili kurumlardan bata Cumhurbakanl, çileri Bakanl ve Adalet Bakanlndan üphelilerin bir an önce bulunmasn talep ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git