Diyarbakır son dakika Aleyna Tilki konserinde patlama

Diyarbakır'da konser veren Aleyna Tilki'nin performansı sırasında patlama meydana geldi. İşte o dakikalar

Haberler 20.11.2016 - 02:29 Son Güncelleme : 21.11.2016 - 01:01

Akam saatlerinde Aleyna Tilki konserinde patlama meydana geldi. Geçtiimiz haftalarda bir çok polemie ya ve çkt gece klüpleri ile mahal veren Tilkinin konserinde EYP ile bombal saldr düzenlendi. El yapm patlaycyla yaplan saldr sonras izdiham nedeniyle 6 kii yaraland. Saldry yapanlarn 12-13 yalarnda iki çocuun yapt tespit edildi. u an da herkes Aleyna Tilkinin salk durumunu merak ediyor.

ALEYAN TLK KONSERNE BOMBALI SALDIRI

Diyarbakr merkez Kayapnar lçesindeki bir salonda sahneye çkan Aleyna Tilki, platformda ark söylerken patlama meydana geldi. Patlama sonras çkan izdiham nedeniyle 6 kii yaraland. Son dakika gelimesine göre, Diyarbakr Merkez Kayapnar lçesi Diclekent Semtindeki bir restoranda sahneye çkan Aleyna Tilki, özel olarak oluturulan platformda ark söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte mekanda büyük bir izdiham yaand. te, Aleyna Tilki konseri patlama an!Diyarbakr merkez Kayapnar lçesindeki bir salonda sahneye çkan Aleyna Tilki, platformda ark söylerken patlama meydana geldi. Patlama sonras çkan izdiham nedeniyle 6 kii yaraland. Son dakika gelimesine göre, Diyarbakr Merkez Kayapnar lçesi Diclekent Semtindeki bir restoranda sahneye çkan Aleyna Tilki, özel olarak oluturulan platformda ark söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte mekanda büyük bir izdiham yaand.

lk belirlemelere göre patlamada 6 kii yaraland. Yarallar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeitli hastenelere tand. Olay yerine gelen polis olayla ilgili inceleme balatt. Patlamann el yapm patlayc nedeniyle meydana geldii belirtildi. Polis, saldrnn terör ile balantsnn olup olmadn aratryor.

SALDIRIYI YAPANLAR çOCUK

Diyarbakrda Aleyna Tilki konserinde meydana gelen olayla ilgili yetkililerden açklama geldi. Yetkililer, konser srasnda ses bombasna benzer pe pee 2 küçük patlama meydana geldiini ve bunun üzerine, içerde bulunanlarn panik içerisinde dar çktn, bu srada 6 kiinin yaanan izdiham nedeniyle yaralandn söyledi. Saldry 12-13 yalarnda iki çocuun yapt tespit edildi.

ALEYNA TLK SALIK DURUMU

Aleyna Tilki konserinde yaanan patlama sonras Aleyna Tilki salk durumu merak edildi. Genç arkc saldrdan ksa bir süre sonra sosyal paylam sitesi Twitter üzerinden bir açklama yapt. Aleyna Tilki yapt açklamada Biz iyiyiz arkadalar. mesajn takipçileriyle paylat.

Ana Sayfaya Git