Diyarbakır son dakika Aleyna Tilki konserinde patlama

Diyarbakır'da konser veren Aleyna Tilki'nin performansı sırasında patlama meydana geldi. İşte o dakikalar

Diyarbakır son dakika Aleyna Tilki konserinde patlama

Akşam saatlerinde Aleyna Tilki konserinde patlama meydana geldi. Geçtiğimiz haftalarda bir çok polemiğe yaşı ve çıktığı gece klüpleri ile mahal veren Tilki'nin konserinde EYP ile bombalı saldırı düzenlendi. El yapımı patlayıcıyla yapılan saldırı sonrası izdiham nedeniyle 6 kişi yaralandı. Saldırıyı yapanların 12-13 yaşlarında iki çocuğun yaptığı tespit edildi.  Şu an da herkes Aleyna Tilki'nin sağlık durumunu merak ediyor.

ALEYAN TİLKİ KONSERİNE BOMBALI SALDIRI

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir salonda sahneye çıkan Aleyna Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan izdiham nedeniyle 6 kişi yaralandı. Son dakika gelişmesine göre, Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti’ndeki bir restoranda sahneye çıkan Aleyna Tilki, özel olarak oluşturulan platformda şarkı söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte mekanda büyük bir izdiham yaşandı. İşte, Aleyna Tilki konseri patlama anı!Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir salonda sahneye çıkan Aleyna Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan izdiham nedeniyle 6 kişi yaralandı. Son dakika gelişmesine göre, Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti’ndeki bir restoranda sahneye çıkan Aleyna Tilki, özel olarak oluşturulan platformda şarkı söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte mekanda büyük bir izdiham yaşandı.

İlk belirlemelere göre patlamada 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastenelere taşındı. Olay yerine gelen polis olayla ilgili inceleme başlattı. Patlamanın el yapımı patlayıcı nedeniyle meydana geldiği belirtildi. Polis, saldırının terör ile bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.

SALDIRIYI YAPANLAR ÇOCUK

Diyarbakır’da Aleyna Tilki konserinde meydana gelen olayla ilgili yetkililerden açıklama geldi. Yetkililer, konser sırasında ses bombasına benzer peş peşe 2 küçük patlama meydana geldiğini ve bunun üzerine, içerde bulunanların panik içerisinde dışarı çıktığını, bu sırada 6 kişinin yaşanan izdiham nedeniyle yaralandığını söyledi. Saldırıyı 12-13 yaşlarında iki çocuğun yaptığı tespit edildi.

ALEYNA TİLKİ SAĞLIK DURUMU

Aleyna Tilki konserinde yaşanan patlama sonrası Aleyna Tilki sağlık durumu merak edildi. Genç şarkıcı saldırıdan kısa bir süre sonra sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada "Biz iyiyiz arkadaşlar." mesajını takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz