Diyarbakırlı fındık işçisi dehşet saçtı

Düzce'ye Fındık toplamaya giden tarım işçisi Mehmet kara babasıyla tartıştı. Silahıyla ateş açtı, iki kişiyi öldürdü., 3 kişi yi de yaraladı.

Haberler 06.09.2021 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdan fndk toplamak için Düzcenin Gölyaka ilçesine gelen Mehmet Kara (25) babasyla tartnca tabancayla kurun yadrd. 2 kiiyi öldürüp, 3 kiiyi de yaralayan Kara, daha sonra da kendini vurup yaralad.

Olay, saat 06.30 sralarnda, Bakacak köyü Öteköy Mahallesinde meydana geldi. Diyarbakrdan Düzceye fndk toplamak için gelen Mehmet Kara, fndk içilerinin kald evde babas Süleyman Kara (57) ile tartt. Kara tartmann büyümesi üzerine tabancayla ate etti.

TABANCAYLA ATE AçTI

Kurunlarn isabet ettii Süleyman Kara ve Fatime Tüfenk (19) yaamn yitirdi, Mihriman Kara (18), Emine Tüfenk (20) ve Mehmet Mevlüt Kara (32) yaraland. Mehmet Kara daha sonra bana dayad tabancay ateleyip kendini vurdu.

K K YAAMINI YTRD

Yaralanan Mihriman Kara, Emine Tüfenk, Mehmet Mevlüt Kara ve Mehmet Kara, 112 Acil ekipleri tarafndan Düzcedeki hastanelere kaldrlp tedaviye alnd. Zanl Mehmet Karann salk durumunun ciddiyetini koruduu bildirildi. Süleyman Kara ve Fatime Tüfenkin cenazesi otopsi yaplmak üzere hastane morguna kaldrld.

KAPSAMLI SORUTURMA AçILDI

Jandarma olay yerinde incelemede bulunurken, soruturma balatld. Buarada olay haber alan Kara ve Tüfenk ailesinin fertleri, Diyarbakrdan Düzceye gitmek üzere yola çkt. Cenazelerinin bugün Diyarbakra getirilip, topraa verilecei örenildi.

Ana Sayfaya Git