Diyarbakırlı fındık işçisi dehşet saçtı

Düzce'ye Fındık toplamaya giden tarım işçisi Mehmet kara babasıyla tartıştı. Silahıyla ateş açtı, iki kişiyi öldürdü., 3 kişi yi de yaraladı.

Diyarbakırlı fındık işçisi dehşet saçtı

Diyarbakır'dan fındık toplamak için Düzce'nin Gölyaka ilçesine gelen Mehmet Kara (25) babasıyla tartışınca tabancayla kurşun yağdırdı. 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaralayan Kara, daha sonra da kendini vurup yaraladı.

Olay, saat 06.30 sıralarında, Bakacak köyü Öteköy Mahallesi'nde meydana geldi. Diyarbakır'dan Düzce'ye fındık toplamak için gelen Mehmet Kara, fındık işçilerinin kaldığı evde babası Süleyman Kara (57) ile tartıştı. Kara tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş etti.

TABANCAYLA ATEŞ AÇTI

Kurşunların isabet ettiği Süleyman Kara ve Fatime Tüfenk (19) yaşamını yitirdi, Mihriman Kara (18), Emine Tüfenk (20) ve Mehmet Mevlüt Kara (32) yaralandı. Mehmet Kara daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyip kendini vurdu.

İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralanan Mihriman Kara, Emine Tüfenk, Mehmet Mevlüt Kara ve Mehmet Kara, 112 Acil ekipleri tarafından Düzce’deki hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı. Zanlı Mehmet Kara'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Süleyman Kara ve Fatime Tüfenk'in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

KAPSAMLI SORUŞTURMA AÇILDI

Jandarma olay yerinde incelemede bulunurken, soruşturma başlatıldı. Buarada olayı haber alan Kara ve Tüfenk ailesinin fertleri, Diyarbakır'dan Düzce'ye gitmek üzere yola çıktı. Cenazelerinin bugün Diyarbakır'a getirilip, toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz