Düğün magandası ölüm yağdırdı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düğünde alkol alıp, oynayanların arasına girerek tabancayla havaya ateş açmak isteyen Erol Coşkun'un (40), zurnacı Emre Tıptaş'ı (41) kalbinden vurarak ölümüne neden olduğu olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Haberler 06.05.2022 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün akam saatlerinde Kadirli ilçesi Kesikkeli Mahallesinde meydana geldi. Sokakta yaplan düünde baz kiiler havaya ate açmaya balad. Alanda alkol alan Erol Cokun da elinde tabanca, havaya ate etmek için davul zurna eliinde oynayanlarn arasna girdi. Erol Cokunun kolunu havaya kaldrrken elindeki tabancas ate ald, mermi 4 çocuk babas zurnac Emre Tptan kalbine isabet etti. Tptan yanndaki davulcu arkadann yüzüne de barut geldi. Tpta, bir süre yürüdükten sonra yere yld. Mahalle muhtarnn aracyla Kadirli Devlet Hastanesine kaldrlan Tpta, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Jandarma olayn ardndan kaçan Erol Cokunun yakalanmas için çalma balatt.

GÖSÜNÜ TUTUP UZAKLAMAYA çALITII GÖRÜLDÜ

Bu arada, Emre Tptan vurulma an, bir davetlinin cep telefonu kamerasna yansd. Görüntülerde Emre Tptan gösünü tutarak alandan uzaklamaya çalt görüldü. Bu srada oynayanlarn arasna giren bir kiinin de havaya etmeye devam ettii görüntülerde yer ald.

Ana Sayfaya Git