Dünya Güzellerim de dünya güzeli Banu Alkan'a istifa Demet Akalın'a merhaba

Bu yaz başlayan Dünya Güzellerim de şok eden bir ayrılık yaşandı. 4 bayanın sunumu ile dünyanın gezilmesi şeklinde devam eden Dünya Güzellerim de Banu Alkan'ın ayrılığı hrkesi şaşırttı.

Haberler 08.08.2017 - 02:38 Son Güncelleme : 08.08.2017 - 02:56

Bu yaz balayan Dünya Güzellerim de ok eden bir ayrlk yaand. 4 bayann sunumu ile dünyann gezilmesi eklinde devam eden Dünya Güzellerim de Banu Alkann ayrl hrkesi artt. Banu Alkann yerine gelecek olan isim de bir o kadar ok ederken, detaylara yava yava ulalmaya bakand.

Dünya Güzellerim de en çok dikkatleri üzerinde toplayan sanatçnn Bülent Ersoy olduu aikar iken tartmalarla da gündeme çkmay baaran Banu Alkann ayrlaca hiç akllara gelmezdi. Hatta Banu Alkann yerine Demet Akalnn olaca sinyalleri de herkesi artmaya devam etti. Onur Akay, sosyal medya hesabndan Yapmc firma Demet Akalna çok cazip bir teklif götürdü. Yeni sezonda, Dünya Güzellerimde Banu Alkann yerine Demeti izleyeceiz. bilgisini paylat.

TEMMUZU KATMANDUDA KAPATTILAR

Yapmcln Bloom Medyann, yönetmenliini Mustafa Kotann üstlendii Show TVnin gezi show program Dünya Güzellerimde sürprizler eksik olmuyor. Türk Sanat Müziinin Divas Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoydan oluan dev kadronun bu haftaki rotas Katmandu oluyor.

DÜNYA GÜZELLERM KATMANDUDA!

Dünya Güzellerimin bu bölümünde; Katmandu yolculuuna çkmak üzere hazrlanan Diva Bülent Ersoyun uça kaçrd anlar, Banu Alkann polisler tarafndan götürüldüü gergin dakikalar, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoyun elenceli yoga görüntüleri ve dev kadronun Budistlerce kutsal saylan topraklarda Budann evini ziyaretleri ekrana geliyor. Elencenin, rekabetin ve heyecan dolu anlarn eksik olmad Dünya Güzellerimin yeni bölümünde neler olaca merakla bekleniyor.

BR ÖNCEK BÖLÜMDE BANU ALKAN VE BÜLENT ERSOY KAVGA ETT!

Diva Bülent Ersoy ile Banu Alkan kavga etti. Banu Alkann Bülent Ersoya hakaret etmesi sonras Diva çlgna döndü. Oturduu yerden kalkarak Alkann yanna giden Divay sakinletirmek kolay olmad. Programn sunucusu Burcu Esmersoy ise aknln nanamadm diyerek anlatt.

REKOR CEZA GELMT

Dünya Güzellerim programna ok ceza RTÜKten geldi. Bir süredir Show TV ekranlarnda izleyici ile buluan ve ilk bölümden bu yana eletiri oklarnn hedefine yerleen ancak reytinglere baklnca da bir hayli izlendii ortaya çkan Dünya Güzellerim programna ceza var.

RTÜK, Dünya Güzellerim program sebebiyle Show TVye 450 bin liralk ceza kesti.

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoyun yer ald Dünya Güzellerim program Show TVnin ban yakt

Gelen ikayetler üzerine program inceleyen RTÜK, programn izleyiciyi rahatsz eden diyaloglar içerdiini belirledi. Bunun üzerine de Show TVye, reklam gelirinin yüzde 1ine denk gelen tam 450 bin liralk ceza kesildi.

Ana Sayfaya Git