Duygulandıran buluşma!

Her akşam ilçedeki mahallelerde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun Yeniköy Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyarete bu kareler damga vurdu.

Haberler 26.02.2020 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesindeki mahalle ve semtlerde her gün esnaf ve ev ziyaretleri ger çekletiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ziyaretlerinde ilgi çekici yaam hikayeleri ve dramlar da gün yüzüne çkyor.

4 KARDEN 3Ü DOUTAN ENGELL

Yeniköy Mahallesinde yaayan çoban ailesinin 4 çocuundan 3ü doutan engelli. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun aileyi ziyaretinde duygu dolu bir tablo yaand. Beyolunun oyuncak hediye ettii engelli kardeler,büyük sevinç yaayarak Beyoluna sarld. çevrede bulunanlar da bu tablo karsnda duygusal anlar yaad.

YATAA BALI YAAYAN HASTA KADINA MORAL ZYARET

Bakan Beyolu, ayn mahallede yaayan ve hastal nedeniyle yataa bal olarak yaama tutunmaya çalan Leyla Sadak isimli kadn hastay da evinde ziyaret ederek kendisine moral verdi.

Ei Dürdane Beyolu ile AK Parti Balar lçe Kadn Kollar Bakan Fatime Alakuun da ziyaretler srasnda elik ettii Bakan Beyolu,gördüü tablodan çok etkilendiine dikkat çekerek,Bu tablo daha çok milletimizin içinde olmamz gerektii mesajn bize veriyor. Biz de bunun gereini yerine getirmeye devam edeceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git