Görüş Bildir

Duygulandıran buluşma!

Her akşam ilçedeki mahallelerde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun Yeniköy Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyarete bu kareler damga vurdu.

Duygulandıran buluşma!

Merkez Bağlar ilçesindeki mahalle ve semtlerde her gün esnaf ve ev ziyaretleri ger çekleştiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ziyaretlerinde ilgi çekici yaşam hikayeleri ve dramlar da gün yüzüne çıkıyor.

4 KARDEŞİN 3’Ü DOĞUŞTAN ENGELLİ

Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Çoban ailesinin 4 çocuğundan 3’ü doğuştan engelli. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun aileyi ziyaretinde duygu dolu bir tablo yaşandı. Beyoğlu’nun oyuncak hediye ettiği engelli kardeşler,büyük sevinç yaşayarak Beyoğlu’na sarıldı. Çevrede bulunanlar da bu tablo karşısında duygusal anlar yaşadı.

YATAĞA BAĞLI YAŞAYAN HASTA KADINA MORAL ZİYARETİ

Başkan Beyoğlu, aynı mahallede yaşayan ve hastalığı nedeniyle yatağa bağlı olarak yaşama tutunmaya çalışan Leyla Sadak isimli kadın hastayı da evinde ziyaret ederek kendisine moral verdi.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş’un da ziyaretler sırasında eşlik ettiği Başkan Beyoğlu,gördüğü tablodan çok etkilendiğine dikkat çekerek,”Bu tablo daha çok milletimizin içinde olmamız gerektiği mesajını bize veriyor. Biz de bunun gereğini yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi