Ebru Şallı Katar iş adamı sevgilisine resti çekti 'Boşan da gel'

Ebru Şallı'nın yeni sevgilisinin evli olduğu geçtiğimiz haftalara sosyal medya da fenomen hale gelmişti. En son adı Cem yılmaz ile anılan Ebru Şallı yeni sevgilisine son dakika olarak göndermede bulunduğu iddia edildi.

Haberler 06.08.2017 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ebru allnn yeni sevgilisinin evli olduu geçtiimiz haftalara sosyal medya da fenomen hale gelmiti. En son ad Cem ylmaz ile anlan Ebru all yeni sevgilisine son dakika olarak göndermede bulunduu iddia edildi. Ebru all sevgilisine einden boanasaya kadar görümeme karar ald iddia edildi.

çkan haberlerin ardndan açklama yapmak zorunda kalan all, Kandrlmadm. Biliyordum. Bizim seviyeli bir ilikimiz var ifadelerini kulland. Ebru allnn bu açklamasndan sonra bir açklama da Uur Akkuun ei Gonca Akkutan gelmiti. Akku, hamile olduunu ifade etmiti.Magazin gündemini uzun bir süre megul eden açklamalarn ardndan Ebru all rest çekti.

Sevgilisine Boanana kadar görümeyelim diyen allnn Yuva ykan kadn durumuna dümek istemiyorum dedii örenildi.

TEPKLER GECKMED

brahim Kutluay tarafndan ihanete urayan Demet ener, yakn dostu Ebru allnn evli bir adamla beraberlik yaamasna tepki gösterdiEbru allnn yaklak 3 aydr Uur Akku ile ak yaamas gündemde yer alrken Demet ener, yakn arkadana tepki gösterdi.

EVN DETRD

Ebru allnn evli ve 2 çocuk babas Uur Akku ile yaad ak magazin dünyasna bomba gibi dümütü.

Posta Gazetesinin haberine göre; ünlü model, son olaylardan sonra oturduu siteden tanma karar ald.

Ulustaki evini boaltp stinyedeki lüks bir siteye giden allnn, yeni evinin kirasnn 15 bin lira olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git