Görüş Bildir

Ebru Şallı Katar iş adamı sevgilisine resti çekti 'Boşan da gel'

Ebru Şallı'nın yeni sevgilisinin evli olduğu geçtiğimiz haftalara sosyal medya da fenomen hale gelmişti. En son adı Cem yılmaz ile anılan Ebru Şallı yeni sevgilisine son dakika olarak göndermede bulunduğu iddia edildi.

Ebru Şallı Katar iş adamı sevgilisine resti çekti 'Boşan da gel'

Ebru Şallı'nın yeni sevgilisinin evli olduğu geçtiğimiz haftalara sosyal medya da fenomen hale gelmişti. En son adı Cem yılmaz ile anılan Ebru Şallı yeni sevgilisine son dakika olarak göndermede bulunduğu iddia edildi. Ebru Şallı sevgilisine eşinden boşanasaya kadar görüşmeme kararı aldığı iddia edildi.

Çıkan haberlerin ardından açıklama yapmak zorunda kalan Şallı,  "Kandırılmadım. Biliyordum. Bizim seviyeli bir ilişkimiz var" ifadelerini kullandı. Ebru Şallı'nın bu açıklamasından sonra bir açıklama da Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş'tan gelmişti. Akkuş, hamile olduğunu ifade etmişti.Magazin gündemini uzun bir süre meşgul eden açıklamaların ardından Ebru Şallı rest çekti.

Sevgilisine "Boşanana kadar görüşmeyelim" diyen Şallı'nın "Yuva yıkan kadın durumuna düşmek istemiyorum" dediği öğrenildi.

TEPKİLER GECİKMEDİ

İbrahim Kutluay tarafından ihanete uğrayan Demet Şener, yakın dostu Ebru Şallı'nın evli bir adamla beraberlik yaşamasına tepki gösterdiEbru Şallı’nın yaklaşık 3 aydır Uğur Akkuş ile aşk yaşaması gündemde yer alırken Demet Şener, yakın arkadaşına tepki gösterdi.

EVİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ebru Şallı'nın evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş ile yaşadığı aşk magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; ünlü model, son olaylardan sonra oturduğu siteden taşınma kararı aldı.

Ulus'taki evini boşaltıp İstinye'deki lüks bir siteye giden Şallı'nın, yeni evinin kirasının 15 bin lira olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir