Elazığ Valisi Erkaya Yırık kimdir? Resmi Gazete'de yayımlandı Elazığ'a gitti

Elazığ Yeni Valisi Erkaya Yırık kimdir. Dün gece Resmi Gazete'de yayılanan Valiler kararnamesi ile 41 il valisi atandı. Değişen il valileri yerie gelen yeni valiler ise kimdir? sorusu ile çok aranmakta. Valiler Kararnamesi ile 17 Vali ile çekilirken, 41 ile de yeni valiler atandı.O isimlerden biri de Elazığ yeni valisi oldu. Erkaya Yırık Elazığı yeni Valisi olurken Valiler Kararnamesi ile atanan Erkaya Yırık kimdir sorusunu sizler için araştırdık.

Haberler 10.06.2020 - 13:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elaz Yeni Valisi Erkaya Yrk kimdir. Dün gece Resmi Gazetede yaylanan Valiler kararnamesi ile 41 il valisi atand. Deien il valileri yerie gelen yeni valiler ise kimdir? sorusu ile çok aranmakta. Valiler Kararnamesi ile 17 Vali ile çekilirken, 41 ile de yeni valiler atand.O isimlerden biri de Elaz yeni valisi oldu. Erkaya Yrk Elaz yeni Valisi olurken Valiler Kararnamesi ile atanan Erkaya Yrk kimdir sorusunu sizler için aratrdk.

ELAZI VALS ERKAYA YIRIK KMDR


Melikgazi Kaymakam Göreve Balama Tarihi
Erkaya YIRIK 30.08.2013

Kimdir?
lkörenimini 1980 ylnda Almanyada tamamlayan Erkaya YIRIK orta ve lise eitimini Aksarayda gördükten sonra 1987 ylnda girdii Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1991 ylnda mezun oldu. Hidayet Nur, Numan, Selim ve Durmu Alp in babas olup iyi derecede ngilizce bilmektedir.

Mesleki Kariyeri
1994 ylnda çileri Bakanlnn açm olduu snav kazanarak Nide Kaymakam Aday olarak meslee girdi. Srasyla Kastamonu Araç, Konya-Emirgazi, Sinop-Dikmen, Bingöl-Yedisu, Yozgat-efaatli Kaymakaml, 2005-2006 yllarnda Aksaray l Özel daresi Kurucu Genel Sekreterliini yaptktan sonra Yozgat Vali Yardmcl, Konya-Kulu Kaymakaml görevlerinde bulundu.
2010 ylnda Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alannda yüksek lisans yapt. 3 yl süren Mardin-Kzltepe Kaymakaml görevinden sonra Melikgazi Kaymakam olarak meslee devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git