Elazığ'da Arakanlı Müslümanlar için yardım kampanyası

Elazığ İnsani Yardım Derneğince Arakanlı Müslümanlara yardım amacıyla düzenlenen kampanya 20 gün sürecek.

Haberler 03.12.2017 - 12:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ELAZI - Elaz nsani Yardm Dernei tarafndan Arakanl Müslümanlar için yardm kampanyas balatld.

Belediye, Memur-Sen, MÜSAD ve ASKONun desteiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydannda balatlan kampanya kapsamnda, Arakanl Müslümanlarn yaad zulüm ve zorluklar yanstan fotoraflardan oluan sergi açld.

Elaz Belediye Bakan Mücahit Yanlmaz, yapt konumada, mazlum Arakanl Müslümanlara yardm ve merhamet eli uzatmak amacyla kampanya balattklarn söyledi.

Dünyann birçok yerinde zulüm, kan ve gözyann olduunu belirten Yanlmaz, öyle konutu:

ARAKAN HALKI çN

Bunun doruk noktaya ulat corafyalardan biri de Arakan. Bütün dünya bu zulme sessiz kalrken, gözünü kapatrken, üç maymunu oynarken sadece ülkemizden Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan cesur bir ses ortaya çkard ve yardm elini uzatt. Arakanl Müslümanlar kamplara yerletirildi ve bu kamplara yardm yine Türkiyeden yaplyor. Sadece zulüm gören Müslümanlara deil bütün mazlumlara Türkiyeden el uzatlyor.

TBMM Bakanlk Divan Üyesi, AK Parti Elaz Milletvekili Ömer Serdar ise güney yarm küredeki corafyalarda yaanan zulmün, kuzey yarm küredeki gelimi ülkelerin refah seviyesinin bunlarn sömürülmesi üzerine kurulmasndan kaynakland, buna itirazlarn sürekli dile getirdiklerini kaydetti.

Elaz nsani Yardm Dernei Bakan Metin Klç da kampanyann hayrlara vesile olmasn dileyerek, slam ümmeti tespih taneleri gibi parçalanm, dalm durumda. Türkiyemiz, Allah raz olsun, bu mazlum corafyalara elinden geldii kadar uzanmaya çalyor. dedi.

Arakanl Müslümanlara yardm kampanyas, 20 gün sürecek.

Ana Sayfaya Git