Emniyet tüm valiliklere uyar yayımladı

Emniyet Genel Müdürlüğü, ülke geneli tüm Valiliklere son dakika uyarılarda bulundu

Haberler 14.11.2016 - 14:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyetten tüm valiliklere son dakika uyars yapld.Uyuturucu ile mücadele kapsamnda önlem amaçl, tüm metruk binalarn ykm için, valilikler önlem almaya balad. stanbulda ilide baslan bir metruk binada ortaya çkan görüntüler satclarn binay uyuturucu market olarak kullandn ortaya çkartt.

Uyuturucu le Müdücede Yüksek Kurulu, geçtiimiz günlerde 81 ilin valiliine metruk binalar konusunda uyar yazs göndererek çalmalara hz verin denildi. 2016-2018 eylem plannn alnacak tedbirler bal altnda ele alnan metruk binalarn özelikle uyuturucu satclar, fuhu ve benzeri suçlara mekan oluturduunun alt çizildi.Uyar yazsnda emniyet birimlerinin devriye kontrollerini artrmas istenirken binalarn tespiti ile ykm aamas ilemlerinin de hzlandrlmas gerektiine dikkat çekildi.

BONZA MARKET

stanbulda da emniyet konuyla ilgili çalma balatt. Uyuturucu satclarna yaplan operasyonlarla ad sklkla geçen ili Kutepede de son on günde denetimler artrld.On günlük denetimlerde yirmi kiloya yakn bonzai maddesi ele geçirildi.Kutepe Polis Merkezi Amirlii ekiplerinin takibe ald ve satclarn Market diyerek müteri gönderdii metruk bir binaya baskn yapld. naat halindeki bo binada leen içinde 2 kilo bonzai maddesi ele geçirildi. Aaihauava mfhrvrlfurr binay ise kendilerine i yeri yaptklar bo binaya yaptklar masraftan ortaya çkt. Binaya kaçak elektrik çeken satclarn kendilerine stc tesisat ve tuvalet bile yaptrdklar görüldü. Satcnn paketledii bonzaiyi maddesini müteriye kapy açmadan kap mazgalndan verdii tespit edildi. POlis, metruk binay kullanan satc Mustafa D.yi sat yaparken suçüstü yakalad.Satclktan poliste ona yakn kayd bulunan Mustafa D. ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. akam

Ana Sayfaya Git