Engin Noyan’ın eşi Sevda Noyan’dan tartışmalı sözler

Yazar Sevda Noyan, Ülke Tv’de yayınlanan ve Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programında sarfettiği sözler nedeniyle sosyal medyada tepki topladı. Sevda Noyan, programda "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 kişi var, benim listem hazır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haberler 09.05.2020 - 02:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yazar Engin Noyann ei ve kendisi de yazar olan Sevda Noyan, gazeteci Esra Elönünün sunduu Arafta Sorular programna konuk oldu. Programda Elönünün sorularna cevaplar veren yazar Noyan, 15 Temmuz darbe giriimiyle ilgili tartmal açklamalarda bulundu.

Sevda Noyan, 15 Temmuz kursamzda kald diyerek unlar söyledi:

15 Temmuz kursamzda kald, istediklerimizi yapamadk. Bo bulunduk... Yanl anlalmasn, doru anlals bizim aile 50 kiiyi götürür. Bu konuda çok donanmlyz maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanndayz ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarn denk alsnlar. Bizim sitede hl 3-5 var, benim listem hazr.

Programn sunucusu Esra Elönü ise, Noyann sözleri üzerine; Ayak az kalr bence, 4 ayaklarn denk alsnlar diyerek yant verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AçIKLAMA YAPTI

Sevda Noyan, sözlerinin sosyal medyada tepki toplamas üzerine ise hesabndan unlar söyledi:

LÜZUM ÜZERNE AçIKLIYORUM ..KONUMAM U EKLDE FETÖ TEKRAR DARBEYE KALKIIRSA BU KEZ HAK ETTKLER CEVABI VERECEZ VE HEPMZ BUNA HAZIRLIKLIYIZ KURTULAMAZLAR LDERMZN YANINDAYIZ DEDM ..HALA SÖYLEDKLERMN ARKADINDAYIM .SÖZLERM çARPITIP SALDIRIYORLAR ..KORKMUYORUM ...

HAN ZOMBLER ..KONUMAM NYE SZE DOKUNDU TEKRAR DARBE YAPMAYIMI PLANLIYORSUNUZ ???BU SEFER KAçACAK DELK BULAMAZSINIZ..SAHTE HESAPLARLA STEDNZ KADAR SALDIRIN Hç ETKLENMEM..ALIKINIZ SZN FTRALARINIZA ..LDERM RECEP TAYYP ERDOAN.. SONUNA KADAR ONUN YANINDAYIM !!!

Sevda Noyan, tartma yaratan açklamalarnn ardndan Twitterda TT listesine girdi.

Ana Sayfaya Git