Engin Noyan’ın eşi Sevda Noyan’dan tartışmalı sözler

Yazar Sevda Noyan, Ülke Tv’de yayınlanan ve Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programında sarfettiği sözler nedeniyle sosyal medyada tepki topladı. Sevda Noyan, programda "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 kişi var, benim listem hazır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Engin Noyan’ın eşi Sevda Noyan’dan tartışmalı sözler

Yazar Engin Noyan’ın eşi ve kendisi de yazar olan Sevda Noyan, gazeteci Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk oldu. Programda Elönü’nün sorularına cevaplar veren yazar Noyan, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tartışmalı açıklamalarda bulundu.

Sevda Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyerek şunları söyledi:

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "'Ayak' az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Sevda Noyan, sözlerinin sosyal medyada tepki toplaması üzerine ise hesabından şunları söyledi:

"LÜZUM ÜZERİNE AÇIKLIYORUM ..KONUŞMAM ŞU ŞEKİLDE FETÖ TEKRAR DARBEYE KALKIŞIRSA BU KEZ HAK ETTİKLERİ CEVABI VERECEĞİZ VE HEPİMİZ BUNA HAZIRLIKLIYIZ KURTULAMAZLAR LİDERİMİZİN YANINDAYIZ DEDİM ..HALA SÖYLEDİKLERİMİN ARKADINDAYIM .SÖZLERİMİ ÇARPITIP SALDIRIYORLAR ..KORKMUYORUM ..."

HAİN ZOMBİLER ..KONUŞMAM NİYE SİZE DOKUNDU TEKRAR DARBE YAPMAYIMI PLANLIYORSUNUZ ???BU SEFER KAÇACAK DELİK BULAMAZSINIZ..SAHTE HESAPLARLA İSTEDİĞİNİZ KADAR SALDIRIN HİÇ ETKİLENMEM..ALIŞKINIZ SİZİN İFTİRALARINIZA ..LİDERİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN.. SONUNA KADAR ONUN YANINDAYIM !!!

Sevda Noyan, tartışma yaratan açıklamalarının ardından Twitter'da TT listesine girdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz