Erdoğan, o kızın değil!

Gülistan Doku’nun ‘intihar etti’ algısına neden olan görüntüsünü Erdoğan’a gösterdiğini belirten anne Doku, Cumhurbaşkanının ‘Bu senin kızın değil, benzemiyor’ dediğini belirtti.

Haberler 27.01.2021 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5 Ocak 2020den bu yana haber alnamayan üniversiteli Gülistan Dokunun intihar etti algsna neden olan Sarsaltuk Viyadüü üzerindeki görüntüyü Cumhurbakan Tayyip Erdoana gösterdiini belirten anne Doku, Erdoann Bu senin kzn deil, benzemiyor dediini söyledi.

NTHAR ALGISI YARATILMITI

Dokunun bulunmas yönünde balatlan soruturmada, dosyada ba üpheli olan Zainal Abakarovun polis olan üvey babas Engin Yücelin soruturmada yer alrken basna szdrd sözde intihar mektubu ve yine Sarsaltuk Viyadüü üzerinde yere çömelmi bir kadn görüntüsünün servis edilmesiyle üniversiteli genç kadnn intihar ettii algs yaratld.

ERDOAN DOKU ALESYLE

AK Parti Genel Bakan ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Elaz depreminin birinci yl dönümü nedeniyle gittii kentte Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan araclyla Doku ailesiyle görütü. Bir yldr kendisinden haber alnamayan Gülistan Dokunun ailesi Cumhurbakan Erdoanla görütü. Aile, Gülistann akbetinin ortaya çkarlmasn istedi. Erdoan hukuki destek sözü verdi.

BU SENN KIZIN DEL, BENZEMYOR

Dokunun annesi Bedriye Doku, Erdoan ile yarm saatlik bir görüme yaptn söyledi. 18 Ocak 2020 tarihinde, Doku olduu iddia edilen, Pertek Karayolu üzerinde ilerleyen bir aracn kamerasna yansyan bir görüntüde Sarsaltuk Viyadüü üzerinde, kapüon takan ve yere çömelmi oturan kadn görüntüsünü Erdoana gösterdiini ifade eden anne Doku, Erdoann Bu senin kzn deil, benzemiyor dediini dile getirdi.

Anne Doku,Dedim benim kzm 21 yanda, hala bulunmad. Bizi dinledi. Gülistann fotoraflarn da yanmda getirmitim. Köprüde oturan bir kzn kamerayla çekilen bir görüntüsü vard. Onun fotorafn da gösterdim. Bu fotoraf görünce Cumhurbakan, Bu senin kzn deil, benzemiyor dedi diye belirtti.

KMSE çN BU KADAR ARAMA YAPMADIK

Kzndan bir yl akn bir süredir haber alamayan anne Doku, yüzde bir ihtimal diyerek Erdoandan tekrar barajn boaltlmasn istediini ancak Erdoann kendisine, Bütün imkanlar kullandk, tekrar imkan yok baraj boaltmaya. Türkiyede Gülistan için yaptmz arama çalmalarn kimse için yapmadk dediini aktard. Anne Doku, Erdoann son olarak Kzn inallah bulacaz dediini söyledi.

Ana Sayfaya Git