Ergene Havzası Eylem Planı ne durumda!

Ergene Havzası Eylem Planı ne durumda. Ergene Havzası Eylem Planı ile alakalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Ergene Havzası Eylem Planı ile alakalı Twitter'da açıklama yaptı.

Haberler 28.06.2020 - 02:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergene Havzas Eylem Plan ne durumda. Ergene Havzas Eylem Plan ile alakal Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan açklamalarda bulundu. Ergene Havzas Eylem Plan ile alakal Twitterda açklama yapt.

Cumhurbakan Erdoan paylamnda Ergene Havzas Eylem Plannn tamamlanmasyla Avrupann en büyük çevre projelerinden birini hayata geçirmi olacaz. ifadelerini kulland.

Bakan Recep Tayyip Erdoan, bugün, Vahdettin Kökünden Ergene çevre Koruma Projesi, Derin Dearj Hatt B Tüneli Ik Göründü Merasimine katld.
Projeye ilikin sosyal medya hesabndan da paylamda bulunan Erdoan, Bugüne kadar yaklak 2,5 milyar liralk bir harcamada bulunduumuz ve kararllkla sürdürmekte olduumuz Ergene Havzas Eylem Plannn tamamlanmasyla Avrupann en büyük çevre projelerinden birini hayata geçirmi olacaz. Ülkemize, milletimize hayrl olmasn diliyorum. ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git