Eşi öldürüldü kalpten öldü

Diyarbakır'da taksici cinayetinde çifte dram yaşandı. Seyir halindeki taksici silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Eşinin ölüm haberini alan genç kadın kalp krizinden hayatını kaybetti.

Haberler 22.01.2021 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde taksicilik yapan emsettin Ayna, seyir halindeyken silahla ate edildikten sonra aracyla sitenin bahçesine yuvarland. Kaza ihbaryla gelen salk görevlilerince vurulduu anlalan Ayna, kaldrld hastanede hayatn kaybetti. Einin ölüm haberiyle kalp krizi geçiren Hatun Ayna da doktorlarn tüm müdahalelerine ramen yaamn yitirdi.

TAKS STE BAHçESNE UçTU

Olay, önceki gece geç saatlerde Merkez Balar ilçesine bal Yeniköy Mahallesi Mezarlk Caddesinde meydana geldi. Taksicilik yaparak, geçimini salayan emsettin Aynann kulland ticari taksi, caddede seyir halindeyken, bir sitenin bahçesine uçtu. lk bata olay trafik kazas sanan site sakinleri, durumu salk ve polis ekiplerine haber verdi.

SLAHLA VURULDUU ANLAILDI

hbarla bölgeye gelen salk ekipleri, taksi sürücüsü Aynann silahla vurulduunu belirledi. Ar yaral olan ve ilk müdahalenin ardndan ambulansla Gaze Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan Ayna, burada youn bakma alnd. Doktorlarn tüm müdahalesine ramen Ayna kurtarlamayarak yaamn yitirdi. emsettin Aynann cansz bedeni, otopsi için morga götürüldü.

E KALP KRZ GEçRD

Olay yeri inceleme ekipleri, takside delil aramaya balad. çevredeki güvenlik kameralar ile, atelenen silahla ilgili youn bir çalma içerisine girilirken, emsettin Aynann ölüm haberini alan ei Hatun Ayna ise kalp krizi geçirdi. Ayna, kaldrld hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

POLSTEN KAPSAMLI NCELEME

Ayna ailesinde pe pee yaanan ölüm haberlerini duyan aile fertleri, hastane morguna akn ederken, bazlar sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, silahl saldry gerçekletiren kii ya da kiilerin belirlenip, yakalanmas için çalma balatt. ddiaya göre, taksi sürücüsü Aynay silahla vurulan kii, taksi içerisinde bulunuyordu. Akbaras olan ve taksi seyir halinde iken tarttklar öne sürülen kiinin, silah çekerek, Aynaya bir el ate açt iddia edildi.

Ana Sayfaya Git