Eşi öldürüldü kalpten öldü

Diyarbakır'da taksici cinayetinde çifte dram yaşandı. Seyir halindeki taksici silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Eşinin ölüm haberini alan genç kadın kalp krizinden hayatını kaybetti.

Eşi öldürüldü kalpten öldü

Merkez Bağlar ilçesinde taksicilik yapan Şemsettin Ayna, seyir halindeyken silahla ateş edildikten sonra aracıyla sitenin bahçesine yuvarlandı. Kaza ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince vurulduğu anlaşılan Ayna, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eşinin ölüm haberiyle kalp krizi geçiren Hatun Ayna da doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

TAKSİ SİTE BAHÇESİNE UÇTU

Olay, önceki gece geç saatlerde Merkez Bağlar ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi Mezarlık Caddesi'nde meydana geldi. Taksicilik yaparak, geçimini sağlayan Şemsettin Ayna'nın kullandığı ticari taksi, caddede seyir halindeyken, bir sitenin bahçesine uçtu. İlk başta olayı trafik kazası sanan site sakinleri, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

SİLAHLA VURULDUĞU ANLAŞILDI

İhbarla bölgeye gelen sağlık ekipleri, taksi sürücüsü Ayna'nın silahla vurulduğunu belirledi. Ağır yaralı olan ve ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaze Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ayna, burada yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Ayna kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şemsettin Ayna'nın cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü.

EŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yeri inceleme ekipleri, takside delil aramaya başladı. Çevredeki güvenlik kameraları ile, ateşlenen silahla ilgili yoğun bir çalışma içerisine girilirken, Şemsettin Ayna'nın ölüm haberini alan eşi Hatun Ayna ise kalp krizi geçirdi. Ayna, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

POLİSTEN KAPSAMLI İNCELEME

Ayna ailesinde peş peşe yaşanan ölüm haberlerini duyan aile fertleri, hastane morguna akın ederken, bazıları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. İddiaya göre, taksi sürücüsü Ayna'yı silahla vurulan kişi, taksi içerisinde bulunuyordu. Akbarası olan ve taksi seyir halinde iken tartıştıkları öne sürülen kişinin, silahı çekerek, Ayna'ya bir el ateş açtığı iddia edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz