Eşini 8 yerinden bıçakladı

Sur'da boşanma aşamasında olduğu eşini 8 yerinden bıçakladı, daha sonrasında görüştüğü akbarasını da dağkapı meydanında yaralayan Samet Y. adlı şahıs her yerde aranıyor.

Haberler 19.09.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesinde boanma aamasnda olduu eini ve akrabasn bçaklayan Samet Y. sra kadem basarken, olay an güvenlik kameralarna saniye saniye kaydedildi.

BOANMA AAMASINDA

Edinilen bilgiye göre olay önceki akam merkez Sur ilçesindeki Hz. Süleyman Camisi önünde meydana geldi. Eiyle boanma aamasnda olan ve yaklak 1 aydr ayr yaayan 45 yandaki Samet Y., akrabalarn arayarak ei Sevda Y.(35) ile konumak istediini bildirdi.

8 YERNDEN BIçAKLADI

Görümeyi kabul eden Sevda Y., konumak için einin yanna gitti. Bir araya gelen çift arasnda tartma çkt. Samet Y., üzerindeki bçakla ei Sevda Y.yi 8 yerinden bçaklad. çevredekilerin ihbaryla bölgeye çok sayda polis ve salk görevlileri sevk edilirken, Samet Y. ise Dakap Meydanndaki yaknlarnn yanna gitti. Akrabas olduunu örenen T.K.y telefonla arayarak yanna gelmesini istedi.

Buluma yerine gelen T.K. ile de tartan Samet Y. onu da bçakladktan sonra olay yerinden kaçt. hbarla olay yerlerine sevk edilen salk ekipleri, yaral Sevda Y. ile T.K.y yaplan ilk müdahalenin ardndan hastaneye kaldrd. Acil Serviste tedaviye alnan Sevda Y.nin hayati tehlikesinin bulunduu örenilirken, T.K.nn ise salk durumunun iyi olduu örenildi. Polis ekipleri, eini ve akrabasn bçakladktan sonra kaçan Samet Y.nin yakalanmas için çalma balatt. Olay an güvenlik kameralarna saniye saniye kaydedildi.

Ana Sayfaya Git