Görüş Bildir

Eşini 8 yerinden bıçakladı

Sur'da boşanma aşamasında olduğu eşini 8 yerinden bıçakladı, daha sonrasında görüştüğü akbarasını da dağkapı meydanında yaralayan Samet Y. adlı şahıs her yerde aranıyor.

Eşini 8 yerinden bıçakladı

Merkez Sur ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini ve akrabasını bıçaklayan Samet Y. sıra kadem basarken, olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

BOŞANMA AŞAMASINDA

Edinilen bilgiye göre olay önceki akşam merkez Sur ilçesindeki Hz. Süleyman Camisi önünde meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan ve yaklaşık 1 aydır ayrı yaşayan 45 yaşındaki Samet Y., akrabalarını arayarak eşi Sevda Y.(35) ile konuşmak istediğini bildirdi.

8 YERİNDEN BIÇAKLADI

Görüşmeyi kabul eden Sevda Y., konuşmak için eşinin yanına gitti. Bir araya gelen çift arasında tartışma çıktı.  Samet Y., üzerindeki bıçakla eşi Sevda Y.'yi 8 yerinden bıçakladı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edilirken, Samet Y. ise Dağkapı Meydanı'ndaki yakınlarının yanına gitti. Akrabası olduğunu öğrenen T.K.'yı telefonla arayarak yanına gelmesini istedi.

Buluşma yerine gelen T.K. ile de tartışan Samet Y. onu da bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.  İhbarla olay yerlerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı Sevda Y. ile T.K.'yı yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Acil Servis'te tedaviye alınan Sevda Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, T.K.'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, eşini ve akrabasını bıçakladıktan sonra kaçan Samet Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi