Esnafın elektrik isyanı!

Esnafın elektrik sorunu devam ediyor

Haberler 29.01.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman merkez çar esnaf, devam eden elektrik kesintileri nedeniyle i yapamaz hale geldiklerini belirterek yetkililerden sorunlarna kalc çözüm istedi.

Batman merkez Meydan Mahallesi Balkçlar Caddesi esnaf, devam eden elektrik kesintileri dolaysyla büyük bir maduriyet yaadklarn söylediler. Esnaf, yaadklar sorunu bildirmelerine ramen sorunlarnn bir türlü çözüme kavumadn belirtti.

Elektrik kesintisi yüzünden dükknlarnn otomatik kepenklerini açamadklar belirten esnaf, büyük zorluklarla i yerlerini açmaya çaltklarn ifade etti.

KALICI BR çÖZÜM STYORUZ

Sürekli elektriklerinin kesilmesinden ötürü madur olduklarn belirten esnaf ehmuz Saçan, Elektrik kesintilerinden esnaf olarak ikyetçiyiz. Sürekli elektriin kesilmesinden dolay cihazlarmz yanyor. Elektrik irketinden biraz sorumluluk bekliyoruz. Sürekli telefonla aramamza ramen gelip cihazlarna bakmyorlar. Bu trafoyu birçok esnaf ve evler kullanyor. Artk trafomuz bu yükü tamyor. Her seferinde gelip alteri kaldrp gidiyorlar ve arkasndan tekrar elektriklerimiz gidiyor. Soruna kalc bir çözüm istiyoruz. eklinde konutu.

ELEKTRKLER KESLNCE YERMZN ÖNÜNDE MAHSUR KALIYORUZ

irket yetkililerine sorunlarn defalarda bildirmelerine ramen bir çözüm yoluna gidilmediini dile getiren Süleyman Aydn ise öyle konutu:

Buradan irket yetkililerine sesleniyoruz: Bir esnaf olarak bazen günde 20-30 defa elektriimiz gidip geliyor. Pandemi nedeniyle esnaf zaten zor durumdadr. Bir de üstüne elektriin gitmesi esnaf perian ediyor. Akamlar elektrik gidecek diye kepenklerimizi bir an önce kapatmaya balyoruz. çou zaman elektrikler kesilince i yerimizin önünde elektrikler gelene kadar bekliyoruz. çünkü otomatik kepenkler kapanmyor. Bu durum bizi çok madur ediyor. Defalarca bunu irkete bildirmemize ramen sorunumuz halen devam ediyor. Elektrik kesintisinden sonra alterin kaldrlmas çözüm deildir. Sorunumuza kalc bir çözüm bulsunlar.

ELEKTRK PANOSUNDA HERHANG BR GÜVENLK TEDBR YOK

Yaanan kesintilere tepki gösteren bir dier esnaf Behçet Toprak, Bizde burada esnafz. Elektrik panosunda herhangi bir güvenlik tedbiri yok. Her elektrik kesildiinde biri gelip alteri kaldryor. Elektrik kesintilerinden dolay sürekli saatlerimiz bozuluyor. Esnaf olarak çok madur oluyoruz. Yetkililerin bu sorunumuza bir çözüm yolu bulmalarn istiyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git