Esra Erol damat Caner Berke barıştı! Hem de tam intihar edecekken

Evlendirme programlarında sıklıkla karşımıa çıkan ve ünlenen Caner, aşık oldum dediği Berke ile evlenmişti. Aradan geçen kısa zaman sonrasında da Caner Berke çiftinin ayrıldığı haberleri gündeme oturmuştu.

Haberler 11.07.2017 - 16:56 Son Güncelleme : 11.07.2017 - 21:49

Evlendirme programlarnda sklkla karma çkan ve ünlenen Caner, ak oldum dedii Berke ile evlenmiti. Aradan geçen ksa zaman sonrasnda da Caner Berke çiftinin ayrld haberleri gündeme oturmutu. Caner ayrldklarn sosyal medyadan gözyalar içinde duyururken, intihar edeceini açklamt. Berkesiz yaayamayacan ifade eden Caner, nihayet hedefine ulat ve kars ile bart. sadece gündemde olmak adna bu tür ilere kartklar iddia edilse de çiftin mutluluklar gözlerden kaçmad. 

Esra Erol’un sunduu izdivaç programnda tanan, geçtiimiz nisan aynda dünya evine giren Caner Toygar ile Berke’nin evliinde geçtiimiz ay büyük bir kriz çkmt. Berke, canl yaynda Caner bana iddet uyguluyor demiti. ok bir suçlamayla kar karya kalan Caner ise Beni 70 milyona rezil ettin. Hakkm helal etmiyorum karln vermiti. Boanmann eiine gelen ikili, aralarndaki sorunu çözdü. kili, sosyal medyada birlikte çekilmi bir fotorafn paylat. Berke, instagram paylamna, nallah kötü günler geride kald. Tüm olumsuzluklara ramen ’biz’ olarak devam etmeye kara verdik notunu yazd.

SON PAYLAIMI ÇOK KONUULMUTU

TV ekranlarnda yaynlanan izdivaç programnda Berke Kentli ile evlenenCaner Toygar’n mutluluu ksa sürdü.  Ei evi terk ettikten sonra büyük bir psikolojik çöküntü yaayan Caner’in son paylam ise sevenlerini korkuttu. BELK GECE ÖLÜRÜM 

Geçen hafta Instagram hesabndan ’eini sevdiini ve baracaklarn’ yazan Caner, Berke’den umduu yantn alamad.

Tüm çabalarna ramen eini eve döndüremeyen Caner, uzun süre paylam yapmayacan belirterek belki gece ölürüm notunu dütü.

te Caner’in düün fotorafnn altna dütüü not:

Uzun bir süre paylam yapmayacam herkes hakkn helal etsin. Her gelen geçen yeniden bouyor beni. Belki gece ölürüm, farknda deilim. Sen gidince yaamak fazla tehlikeli. Geçer ve unuturum öyle mi? Buraya kadar öyle mi, Akamn son vapuruyla çekip giderken ellerimden, Anlarmdan düeceim seni öyle mi, Bu ne ucuz bir hoça kal senin ki, Böyle brakmak ne kolay öyle mi, Dalgalara arkmz, Yarn yok artk ben de yokum öyle mi?

Ana Sayfaya Git