Görüş Bildir

Esra Erol damat Caner Berke barıştı! Hem de tam intihar edecekken

Evlendirme programlarında sıklıkla karşımıa çıkan ve ünlenen Caner, aşık oldum dediği Berke ile evlenmişti. Aradan geçen kısa zaman sonrasında da Caner Berke çiftinin ayrıldığı haberleri gündeme oturmuştu.

Esra Erol damat Caner Berke barıştı! Hem de tam intihar edecekken

Evlendirme programlarında sıklıkla karşımıa çıkan ve ünlenen Caner, aşık oldum dediği Berke ile evlenmişti. Aradan geçen kısa zaman sonrasında da Caner Berke çiftinin ayrıldığı haberleri gündeme oturmuştu. Caner ayrıldıklarını sosyal medyadan gözyaşları içinde duyururken, intihar edeceğini açıklamıştı. Berkesiz yaşayamayacağını ifade eden Caner, nihayet hedefine ulaştı ve karısı ile barıştı. sadece gündemde olmak adına bu tür işlere karıştıkları iddia edilse de çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı. 

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında tanışan, geçtiğimiz nisan ayında dünya evine giren Caner Toygar ile Berke'nin evliğinde geçtiğimiz ay büyük bir kriz çıkmıştı. Berke, canlı yayında "Caner bana şiddet uyguluyor" demişti. Şok bir suçlamayla karşı karşıya kalan Caner ise "Beni 70 milyona rezil ettin. Hakkımı helal etmiyorum" karşılığını vermişti. Boşanmanın eşiğine gelen ikili, aralarındaki sorunu çözdü. İkili, sosyal medyada birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Berke, instagram paylaşımına, "İnşallah kötü günler geride kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen 'biz' olarak devam etmeye kara verdik" notunu yazdı.

SON PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULMUŞTU

TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında Berke Kentli ile evlenenCaner Toygar'ın mutluluğu kısa sürdü.  Eşi evi terk ettikten sonra büyük bir psikolojik çöküntü yaşayan Caner'in son paylaşımı ise sevenlerini korkuttu. "BELKİ GECE ÖLÜRÜM" 

Geçen hafta Instagram hesabından 'eşini sevdiğini ve barışacaklarını' yazan Caner, Berke'den umduğu yanıtını alamadı.

Tüm çabalarına rağmen eşini eve döndüremeyen Caner, uzun süre paylaşım yapmayacağını belirterek "belki gece ölürüm" notunu düştü.

İşte Caner'in düğün fotoğrafının altına düştüğü not:

"Uzun bir süre paylaşım yapmayacağım herkes hakkını helal etsin. Her gelen geçen yeniden boğuyor beni. Belki gece ölürüm, farkında değilim. Sen gidince yaşamak fazla tehlikeli. Geçer ve unuturum öyle mi? Buraya kadar öyle mi, Akşamın son vapuruyla çekip giderken ellerimden, Anılarımdan düşeceğim seni öyle mi, Bu ne ucuz bir hoşça kal senin ki, Böyle bırakmak ne kolay öyle mi, Dalgalara şarkımızı, Yarın yok artık ben de yokum öyle mi?"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir