Fahrettin Koca, 'Salgın riski henüz geçmedi'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs salgını ile alakalı son dakika açıklama yaptı. İlk seyri gibi olmasa da salgın riskinin ortadan kalkmadığını belirtti.

Haberler 21.06.2020 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Fahrettin Koca koronavirüs salgn ile alakal son dakika açklama yapt. lk seyri gibi olmasa da salgn riskinin ortadan kalkmadn belirtti. Salk Bakan Koca: Salgn riski ortadan kalkm deil. Normalleme, mücadeleden geri adm atmak anlamna gelmemelidir. dedi.

Salk Bakan Fahrettin Koca, nsanmza huzurunuzda vermek istediim iki mesaj var. Birincisi, salgn riski ortadan kalkm deil. Normalleme, mücadeleden geri adm atmak anlamna gelmemelidir. kincisi ise, Kontrollü Sosyal Hayat. Maske ve mesafe kuralna uymal, el temizliine her zamankinden fazla önem vermeliyiz dedi.

Salk Bakanl Marmara Üniversitesi Hastanesi açl töreni gerçekletiriliyor. Törene, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Salk Bakan Fahrettin Koca, TBMM Bakan Prof. Dr. Mustafa entop, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar ve davetliler katld.

Salgn riski ortadan kalkm deil

Açl töreninde konuma yapan Salk Bakan Fahrettin Koca, Bütün dünyay ayn gündemde birletiren Covid-19 salgn, liderliinizde sala yaplan yatrmlarn ne kadar yerinde olduunu ve sala yaplan yatrmn neden kalknmann merkezinde olmas gerektiini her zamankinden daha fazla gösterdi. Güçlü bir salk sistemi, gelimi bir alt yap ve fedakarlktan çekinmeyen yetkin bir salk ordusu, böyle zamanlarda en fazla ihtiyaç duyduumuzdur. Bu vesileyle, insanmza, huzurunuzda vermek istediim iki mesaj var. Birincisi, salgn riski ortadan kalkm deil. Normalleme, mücadeleden geri adm atmak anlamna gelmemelidir. kincisi ise, Kontrollü Sosyal Hayat. Maske ve mesafe kuralna uymal, el temizliine her zamankinden fazla önem vermeliyiz dedi.

Ana Sayfaya Git