Feribottan düştü denilen Arzum'un babasından damadına cinayet suçlaması

Şanlıurfa’da, 8 ay önce görücü usulü Hakan Kara ile dini nikahla evlenip Bursa’ya giden ve Gebze-Topçular arasında sefer yapan feribottan denize atlayıp intihar ettiği iddia edilen 24 yaşındaki Arzum Özbey'in babası Salih Özbey, kızının intihar etmediğini, eşi tarafından denize atılıp cinayete kurban gittiğini ileri sürdü.

Haberler 17.08.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen sal günü Bursada, Gebze ile Topçular arasnda sefer yapan feribottan denize atlayarak intihar ettii iddia edilen ve memleketi anlurfada topraa verilen Arzum Özbeyin ailesi, kzlarnn cinayete kurban gittiini ileri sürdü. Kendisini iadam, fabrikatör olarak tantan dini nikahl ei Hakan Kara ile feribotun güvertesine çktktan sonra tartt ve bu esnada denize atlayarak intihar ettii iddia edilen Arzum Özbeyin babas Salih Özbey, kznn adli suçtan 20den fazla kayd bulunan damad tarafndan öldürüldüünü iddia etti.

FERBOTTAN DÜTÜÜ DDASI

Kzn 8 ay önce anlurfadaki baz tandklarnn araclyla hiç tanmadklar Bursal olduu örenilen ve kendisini bekar, iadam, fabrikatör olarak tantan Hakan Karayla dini nikahyla evlendirdiini, kznn mezar banda gözyalar içerisinde anlatan baba Salih Özbey,

CNAYETLE DAMADI SUçLADI

Biz kz verirken törelerimize, usullerimize göre bir düün yapp kzm Bursaya gönderdik. Ancak evliliklerinin ilk haftasnda bekar olduunu bildiimiz damadn daha önceden evlendii ve bu evliliinde 6 çocuunun olduunu kzm örendi. Bu yalan üzerine tartmalar yaand. Bundan sonra baka yalanlar ortaya çkt. Kzma sürekli iddet uygulamaya balad. En son olarak geçen hafta damadn kardei bizi arayarak, Hakann Arzumu dövdüünü bu sorunu çözmek için bizi Bursaya çard. Ben ve olumla birlikte Bursaya gittik. Biz Bursaya orta yolu bulmaya gittiimizde 10 saat boyunca oyalandk. En sonunda kzmn feribottan düerek öldüü haberini aldk. Ancak burada kzmn intihar ettii söylendi. Bizim yapm olduumuz aratrmada kzmn feribotun güvertesinde eiyle tarttn, bu srada kzm iteklenip denize dütüünü görgü tanklar jandarmaya ifade vermiti. Kzm vücudunda görülür vaziyette darp izleri mevcuttu. Bunun için suç duyurusunda bulundum. Damadmn izofren olduu söyleniyor. Ancak ailesi bu raporun sahte olduunu söyledi. O raporun arkasna saklanarak iledii suçlardan kurtulmaya çalyor. Bir gün önce de kzm darp etmi. Otopsi raporuna da yansd. Hala vücudunda morluklar vard. Bu olaydan sonra damadm kayplara kart. Polise bavurduumda damadmn 20den fazla adli suçtan kayd bulunduunu örendim. Biz kzmz mal mülk uruna vermedik. Onun isteiyle bu evlilie olumlu baktk. Tek isteimiz kzmn ölümüne neden olan damadn yakalanmasn istiyorum.

Ana Sayfaya Git