Gaziantep Şahinbey'de baba cinneti! Evi ateşe verdi yetmedi ailesini katletti

Gaziantep'te son dakika cinnet vakası. Gaziantep'te cinnet geçiren baba, evi ateşe verdiği son dakika açıklamalar arasında. Gaziantep Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi'nde 31 yaşındaki Mustafa Öztürkmen, geçirdiği cinnet sonrasında evini ateşe verdiği VE ailesene de saldırdığı öğrenildi

Haberler 28.05.2017 - 22:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepte son dakika cinnet vakas. Gaziantepte cinnet geçiren baba, evi atee verdii son dakika açklamalar arasnda. Gaziantep ahinbey ilçesi stiklal Mahallesinde 31 yandaki Mustafa Öztürkmen, geçirdii cinnet sonrasnda evini atee verdii o srada dar çkmak üzre olan kars ve 2 evladna bçakla saldrd haberleri duyuldu.

Fatma Öztürkmen ile dumandan etkilenen ei Mustafa Öztürkmen, çocuklar lknur (6), Mervenur (1) ve Mehmet Öztürkmen, komularn ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla kentteki hastanelere kaldrld.

Tedavi altna alnan Fatma Öztürkmen ile çocuklar Mervenur ve lknur Öztürkmen, müdahaleye ramen kurtarlamad. Mustafa Öztürkmen ile olu Mehmet Öztürkmenin tedavisi sürüyor.

GAZANTEPTE BR BAKA CNAYET VAKASI

Gaziantepte araçlarnn içinde kalenikof ile çapraz atee tutulan iki kii feci ekilde can verdi. Olay, önceki gece ahinbey lçesi Vatan Mahallesi, 20 Nolu Sokakta yaand. Edinilen bilgiye göre, 27BU925 plakal otomobilde seyir halinde olan brahim Karada (29) ve Ali Bayndr (43) aralarnda daha önceden husumet bulunan ahslarca durdurularak çapraz atee tutuldu. Vücutlarna isabet eden çok sayda kurunla ar yaralanan Karada ve Bayndr olay yerinde hayatn kaybetti.

Olay sonras ihbar üzerine olay yerine çok sayda polis ekibi sevk edilirken, saldrgan ahslar ise geldikleri araçla kayplara kart. Olay yerinde hayatn kaybeden brahim Karada ve Ali Bayndrn cesetleri otopsi ilemleri için Gaziantep Adli Tp Kurumuna sevk edilirken kaçan ahslarn yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git