Görüş Bildir

Gaziantep Şahinbey'de baba cinneti! Evi ateşe verdi yetmedi ailesini katletti

Gaziantep'te son dakika cinnet vakası. Gaziantep'te cinnet geçiren baba, evi ateşe verdiği son dakika açıklamalar arasında. Gaziantep Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi'nde 31 yaşındaki Mustafa Öztürkmen, geçirdiği cinnet sonrasında evini ateşe verdiği VE ailesene de saldırdığı öğrenildi

Gaziantep Şahinbey'de baba cinneti! Evi ateşe verdi yetmedi ailesini katletti

Gaziantep'te son dakika cinnet vakası. Gaziantep'te cinnet geçiren baba, evi ateşe verdiği son dakika açıklamalar arasında. Gaziantep Şahinbey ilçesi İstiklal  Mahallesi'nde 31 yaşındaki Mustafa Öztürkmen, geçirdiği cinnet sonrasında evini ateşe verdiği o sırada dışarı çıkmak üzre olan karısı ve 2 evladına bıçakla saldırdığı haberleri duyuldu.

Fatma Öztürkmen ile dumandan etkilenen eşi Mustafa Öztürkmen,  çocukları İlknur (6), Mervenur (1) ve Mehmet Öztürkmen, komşuların ihbarı üzerine  olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla kentteki hastanelere  kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Fatma Öztürkmen ile çocukları Mervenur ve İlknur  Öztürkmen, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mustafa Öztürkmen ile oğlu Mehmet  Öztürkmen'in tedavisi sürüyor.

GAZİANTEP'TE BİR BAŞKA CİNAYET VAKASI

Gaziantep'te araçlarının içinde kaleşnikof ile çapraz ateşe tutulan iki kişi feci şekilde can verdi. Olay, önceki gece  Şahinbey İlçesi Vatan Mahallesi, 20 Nolu Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 27BU925 plakalı otomobilde seyir halinde olan İbrahim Karadaş (29) ve Ali Bayındır (43) aralarında daha önceden husumet bulunan şahıslarca durdurularak çapraz ateşe tutuldu. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralanan Karadaş ve Bayındır olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırgan şahıslar ise geldikleri araçla kayıplara karıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden İbrahim Karadaş ve Ali Bayındır'ın cesetleri otopsi işlemleri için  Gaziantep  Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir