Gaziosmanpaşa'da eniştesini öldürüp başında bekledi

Gaziosmanpaşa'da cezaevinden bir süre önce çıkan Z.Y., cadde ortasında eniştesi B.Ö'yü silahla vurarak öldürdü. Cesedin başında bekleyerek polise teslim olan Z.Y.'nin, eşinin 1 ay önce intihar ettiği ileri sürüldü.

Haberler 30.11.2019 - 12:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziosmanpaada cezaevinden bir süre önce çkan Z.Y., cadde ortasnda enitesi B.Öyü silahla vurarak öldürdü. Cesedin banda bekleyerek polise teslim olan Z.Y.nin, einin 1 ay önce intihar ettii ileri sürüldü.

Olay, Gaziosmanpaa Merkez Mahallesi Salih Paa Caddesinde saat 16.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre, bir süre önce cezaevinden çkt örenilen Z.Y., aralarnda daha önceden sorun bulunan enitesi B.Ö.yü konumak için Salih Paa Caddesine çard. Burada karlaan ikili ksa süre tartt. Daha sonra Z.Y. belinden çkard silahla enitesi B.Ö.ye 6 el ate açt. Vücuduna 6 mermi isabet eden B.Ö. ar yaralanarak yere yld.

ENTESNN BAINDA GÖZALTINA ALINMAYI BEKLED

Z.Y. olay yerinde kaçmayarak enitesinin banda polislerin kendisini gözaltna almasn bekledi. hbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Saldrgan silahyla birlikte sivil polisler tarafndan gözaltna alnrken ar yaralanan B.Ö. hastaneye kaldrld. B.Ö. doktorlarn tüm müdahalelerine ramen hastanede hayatn kaybetti.

SALDIRGANIN E 1 AY ÖNCE NTHAR ETM

üpheli Z.Y.nin einin, 1 ay önce aabeyinin Sancaktepedeki evinde intihar ettii iddia edildi.

Ana Sayfaya Git