Genç kızın sır ölümü!

Kayapınar ilçesinde 17 yaşındaki Bahar Akdemir'in esrarengiz bir şekilde oturdukları binanın bahçesinde ölü bulundu. Şüpheli ölüm, intihar mı, cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Haberler 23.12.2019 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar ilçesinde bir binann önünde intihar ettii iddia edilen 17 yandaki Bahar Akdemirin cansz bedeni bulundu.

Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesi Güneydou Yap Kooperatifleri Sitesinde yaayan 17 Yandaki Bahar Akdemirin, yaad sitenin önünde dün sabah saat 07.00da cansz bedeni bulundu. Yüzü ve kafa derisi köpekler tarafndan parçalanm bir ekilde bulunan Bahar Akdemirin cesedini bulan yurttalar, polise ve salk ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, site etrafnda incelemelerde bulunurken, Akdemirin cesedi otopsi ilemleri yaplmak üzere Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna kaldrld.

POLS GELNCE HABERMZ OLDU

Olayla ilgili Akdemirin yengesi M. Akdemirin ajanslarna yansyan konumasna göre, Bahar Akdemir dün gece saat 01.00 sralarnda ailesiyle televizyon izledii, daha sonra da herkes uyumak için odasna çekildi. Akdemir, Ailesi ile pek bir sorunu yoktu. Polisler olay yerine gelince olaydan haberimiz oldu. Ben onunla ayn binada yayorum. 10uncu katta oturuyorlard. Telefon kullanmyordu dedi.

GÜVENLK KAMERASI

Polis, evdeki incelemede balkonun demir korkuluklarnda genç kza ait parmak ve avuç izleri tespit etti. Parçalanm yüzünde köpek trnak izleri bulunan ceset, otopsi için Diyarbakr Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Akdemirin intihar ettikten sonra yüzünün sokak köpekleri tarafndan parçaland düünülüyor.

GEçEN YIL MEZUN

Geçtiimiz yl ortaokuldan mezun olan Akdemirin eitime ara verdii örenildi. Üzerinde eofman takmyla cesedi bulunan Akdemirin, cesedinin bulunduu yerde hala kan izleri dururken, tokas ve saç tellerinin de olay yerinde olduu görüldü. Ayn zamanda Akdemirin dütüü iddia edildii yere bakan biri market kameras, biri de sitenin etrafn gören güvenlik kameras olduu görüldü. Site güvenlii, polisin kamera kaydna baktn ancak karanlk olduu için bir ey anlalmadn söyledi.

Akdemirin aile bireyleri, olaydan sonra ifadeleri alnmak üzere Diyarbakr Emniyet Müdürlüüne götürüldü.

Ana Sayfaya Git