Gençleri Aydınlatmalıyız!

"Sabah Namazıyla Diriliş" programı kapsamında partisinin üye ve gönüllüleriyle bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fuat Demir, sabahın nurundan mahrum olan bir gençliğin, geleceğini aydınlatamayacağını vurguladı.

Haberler 25.02.2018 - 12:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Merkez Balar lçesinde bulunan Bayramolu Camisinde Sabah Namazyla Dirili program kapsamnda bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakr l Gençlik Kollar üye ve gönüllüler, sabah namazn eda etti.

Klnan namazn ardndan açklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakr l Gençlik Kollar Bakan Yardmcs Fuat Demir, sabahn nurundan mahrum olan bir gençliin, geleceini aydnlatamayacan söyledi.

Sabah namaznn, vermi olduu manevi atmosferinden dolay bulumalarnn çok verimli geçtiini söyleyen HÜDA PAR Diyarbakr l Gençlik Kollar Bakan Yardmcs Fuat Demir, Sabah Namazyla Dirili program kapsamnda her hafta ehrin farkl camilerinde gençlerle sabah namaznda bir araya geldiklerini söyleyen Demir, sabah namaznn vermi olduu manevi atmosferinden dolay bulumalarnn çok verimli geçtiini söyledi.

Demir, Simalarda oluan scak tebessümler cami cemaatinin de dikkatini çekiyor ve gençliin bu etkinlikler vesilesiyle camilere komalar onlar çok memnun ediyor. Cami cemaati bu tür etkinliklerin sürekli yaplmasn bizden talep ediyor. dedi.

Düzenlendikleri programla özellikle gençlerin, camilerin manevi atmosferinden faydalanmalar ve kardelik bilincinin daha çok pekimesini amaçladklarn vurgulayan Demir, Bu vesileyle her mahalledeki gençlerimizle bir araya gelip tanma ve kaynama imkan buluyoruz. Camilerimiz bizim buluma noktalarmz haline geldi. u ahir zamanda camilerdeki genç kardelerimizin saysnn artmas demek, gelecek nesillerin daha salkl, verimli ve topluma faydal olumlu manada daha iyi katkda bulunmas demektir. Özellikle camideki büyüklerimiz gelecee dair daha ümitvar olabiliyorlar. çorba ikramlarmz ile birlikte bir nebze dahi olsa gönüllerin snmas ve scak muhabbetlerin olumas bizi ve cami cemaatini çok mutlu ediyor. ifadelerini kulland.

Manevi geliimini pekitirmi olan bir toplumda huzur ve güven ortam oluur

Demir, Sabah namaz ile güne balayan bir gençliin, toplumun huzuru ve ihyasnda önemli bir ölçü olduunu düündüümüzden dolay bu tür etkinliklerimizi gün geçtikçe artryoruz. çünkü manevi geliimini pekitirmi olan bir toplumda huzur ve güven ortam oluur. Sizin vesileniz ile bir kez daha gençlie çarda bulunuyor ve diyoruz ki, sabahn nurundan mahrum olan bir gençlik, geleceini aydnlatamaz. Geleceimizin aydnlanmas için tüm genç kardelerimizi sabah namaz bulumalarmza davet ediyoruz. Davetimize icabet eden tüm kardelerimize de teekkürlerimizi sunuyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git