Gerçeğin Peşinde 22 Ağustos Serap Paköz TV8! Öz ablası ona bunu yaptı

22 Ağustos Gerçeğin Peşinde programında yaşanan şok sahneler güüne damgasını vurdu. Serap Paköz'ün sunumu ile hafta içi hergün TV8 ekranlarından karşımıza çıkan Gerçeğin Peşinde'de 22 Ağustos 2017'de skandal bir dosya vardı.. İşte 22 Ağustos Gerçeğin Peşinde yaşananlar

Haberler 23.08.2017 - 02:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

22 Austos Gerçein Peinde programnda yaanan ok sahneler güüne damgasn vurdu. Serap Paközün sunumu ile hafta içi hergü TV8 ekranlarndan karmza çkan Gerçein Peindede 22 Austos 2017de skandal bir dosya vard. Sinem Zengin isimli bayannn öz ablasnn ocas ile kaçtnn açklanmas akabnde günün ok olay olarak gündeme çkt. Gerçein Peindede Sinem Zengin2in olunun da kaça kocas ve ablasyla birlikte olduu iddalar sonrasnda herkes Zengin2iin durumuna üzüldü.

DÜN GÜNDEME çIKTI

Gerçein Peinde yaynlanan son bölümü ile birlikte Sinem Zengin isimli bayann ac dol öyküsünü Serap Paköz açklad ve Buraya Sinem, geldi. Ablas, kocasyla kaçm. Kaçarken de 5 yandaki olu Mustafay yanlarnda götürmüler. Sinem, olunu aryor ifadelerini kulland.

Sinem Hanm, Onlar görmek, seslerini duymak istemiyorum. Bana olum Mustafay getirsinler. Boanma davamz devam ediyor. 1 yl içinde beni 1 defa arad. 2 çocuunda vekletini bana vereceksin yoksa seni sürünürüm dedi. Olumun hayatndan edie ediyorum ifadelerini kulland.

Serap Paköz, Sinem ile ablasnn birbirlerine çok benzediini vurgulad. Sinem Zengin; Ablam giderken, benim eyalarmn içinden evlilik cüzdann da alm. Evli bir çift rolü oynuyorlar, ablam bana çok benziyor eklinde konutu.

BLGSAYAR BAINDA ÖLÜ BULUNAN çOCUK HAKKINDA BÜLENT ERSOY çILDIRDI

Hakan Ekincinin annesi Gülizar Ekinci, babas Mehmet Ekinci, aabeyi Ersin Ekinci, babaannesi Habibe Ekinci, yengesi Yeter Ekinci ve mahalleden Oyun arkada Ferdi, Gerçein Peinde programna katldlar. Sunucu Serap Paköz, Bugün canl yaynda her eyi açk açk konuacaz, gizli sakl hiçbir ey kalmayacak sözleriyle program açt. çocuklarnn bilgisayar oyunu oynadn fakat oyun bamls olmadn söyleyen, oullarnn ahit olduu bir olay nedeniyle cinayete kurban gittii konusunda srar eden baba Mehmet Ekinci, Olum ne yaparsa yapsn bize söylerdi. Bardak krsa bile eve dönmemizi beklemeden arayp, söylerdi. Benim olum cinayete kurban gitti dedi. HAKAN NEDEN EVDEN çIKMIYORDU?

Babann bu sözlerinin üzerine Serap Paköz; Siz esnafsnz, aile iletmeniz var frnclk yapyorsunuz. Bu çocuk 13 yanda, aile iletmeleri olan kiiler çocuklar darlarda yanl arkadalklar edinmesin, bir meslek örensin diye yaz tatillerinde yanlarnda çaltrrlar. Siz neden rahmetli Hakan da yannzda ie götürmediniz? diye sordu. Baba Mehmet Ekinci, Hakann bünyesi zayf olduu için çok çabuk yoruluyordu. O nedenle gelsin, yesin, içsin, gitsin diyorduk. Serap Paköz; Bu çocuk saatlerce evde yalnz kalyordu. çocuk dar çkmyor. Arkada Ferdi, çaryor ona da gitmiyor. Evden çkmamasnn sebebi olmal, bu sebep de oyun bamll. Bu çocukta hiç aklnz kalmyor muydu? Neden urayp, yoklamyordunuz. Habibe Hanm, ben babaanne olarak senden üst katnda oturan torunundan haber alman beklerim dedi. DVA DA GERçEN PENDE

Rejiden kulana gelen bilgiyi paylaan Serap Paköz, Sevgili Bülent Ersoy, rejiyi aram. Gerçein Peindenin takipçisi biliyoruz. Bülent Hanm çldrm! Aile bu çocuu yalnz brakm diyor. Hakl, aile bu çocuu yalnz brakm, görünen o ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git