Girdiği gölette boğuldu

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Barajı göletine giren bir kişi boğulurken, 6 yaşındaki çocuk ise su birikintisinde hayatını kaybetti.

Haberler 02.07.2017 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgiye göre, Angaç Mahallesi yaknlarnda serinlemek için gölete giren 33 yandaki Mehmet Yldrm, bir süre sonra gözden kayboldu.

GÖLETTE BOULDU

çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine gelen l Emniyet Müdürlüü sualt ekipleri, gölette arama çalmas balatt. Yaklak 4 saatlik çalmann ardndan sudan çkarlan Yldrmn cesedi, otopsi için Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

SU BRKNTSNDE

Buarada, Harran ilçesinde smail Deniz (6), Damlasu Mahallesindeki evlerinin yaknnda bulunan su birikintisine dütü. Arkadalarnn haber vermesi üzerine olay yerine gelen yaknlar, çocuu sudan çkararak durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Salk ekiplerinin incelemesi sonucu çocuun hayatn kaybettii belirlendi.

CENAZELER TESLM

anlurfann Hilvan lçesi Yeerdi Mahallesinden geçen baraj gölünde serinlemek isterken boularak hayatn kaybeden 33 yandaki Mehmet Yldrm ile Harrann Damlasu Mahallesindeki su birikintisinde boulan 6 yandaki smail Denizin cesedi yaplan otopsinin ardndan ailelerine teslim edildi. Her iki ailenin yaknlar, otopsilerinin tamamlanmasnn ardndan Adli Tp Kurumu morgunda cenazeleri alrken gözyalarna bouldu.

Ana Sayfaya Git