Göz6 Survivor Berna Keklikler yeni aşkı ile alakalı geri vites yaptı! İşte o açıklama

Survivor ile ünlenen Berna Keklikler geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile kameralara yansıdı. Katıldığı Göz6 evinden şampiyon olarak Survivor 2017'ye geçmeye hak kazaan ve Survivor 2017'de 22. haftaya kadar duran Berna Keklikler'in sevgilisi ve kendisi çok konuşuldu

Haberler 18.07.2017 - 14:55 Son Güncelleme : 18.07.2017 - 15:41

Survivor ile ünlenen Berna Keklikler geçtiimiz günlerde yeni sevgilisi ile kameralara yansd. Katld Göz6 evinden ampiyon olarak Survivor 2017’ye geçmeye hak kazaan ve Survivor 2017’de 22. haftaya kadar duran Berna Keklikler’in sevgilisi ve kendisi çok konuuldu. Keklikler Bodrum’da görüntülendii ve erkek arkada olduu iddia edilen kiinin sevgilisi olmadn açklad.

Survivor yarmasyla adn geni kitlelere duyuran Berna Keklikler, tatil için Bodrum’u tercih etti.

Bodrum Yalkavak’ta tatil yapan Survivor Berna önceki gün Hardal Beach’deydi.

Sevgilisi olduu öne sürülen Levent Aydan ile denize giren Keklikler bu iddialara sosyal medyadan yapt açklamayla yant verdi. Berna u açklamay yapt: Ortada çok büyük bir yanl anlalma var. Yasemin benim Göz6 evinden arkadam. Yanmdaki beyefendi Yasemin’in babas. Aileler birlikte tatil yapabilir. Benim hayatmda kimse yok

PANAROMA DA FLA AÇIKLAMALAR YAPMITI

TV8’de yaynlanan ’Survivor Panorama’ programna konuk olan Berna Keklikler, Kendimi izlesem ’Bu kzn Survivor’da ne ii var?’ derdim. Teorileri çürütmeyi, önyarglar ykmay çok seviyorum ifadelerini kulland.

Kuzey Kbrs’ta gerçekleecek büyük final öncesi elenen baarl yarmac, u zamanda toplum olarak açl bilmiyoruz. Bnu Survivor’da örendim. Bir ey yiyemiyorsun, onu her an yaadnz düünün. Anlaamadz kiilerle birlikte yaama zorunluluu da var. Açln getirdii unutmanlk, gereksiz gerginlik... Benim için inanlmaz bir tecrübe oldu eklinde konutu.

Berna Keklikler, Takmm seviyordum, ama takm beni bir türlü sevemedi. Baz kiilerin bana kar dolup geldiini gördüm. Ogeday bu isimlerden biriydi. Bana önyargl davrand. Buna kar sava yaptm dedi. 

KEKLKLER HAKKINDA

 Survivor’n çok konuulan yarmaclarndan olan Berna Keklikler Almanya doumlu, 3 senedir de stanbul’da kardeiyle yayor. Ekonomi eitimi alan Keklikler, Almanya’da katld güzellik yarmas Miss Turkuaz Germany’iyi kazanmt.

Ftness, crunch ve yüzme sporlaryla ilgilenmekte olan Keklikler, oyunculuk ve modellik de yapyor.

Survivor’a katlma sebebini macerac ve savaç ruhu olduunu ifade eden Berna Keklikler, doaya çok dükün olduunu ve ada artlarna kolayca uyum salayacan söylemiti.

Berna Keklikler 28 yanda

Survivor 2017’de Gönüllüler takmnn en dikkat çeken yarmaclarndan olan Bernan Kekliker 25 ubat 1989 doumlu.

Almanya’da büyüyen Berna Keklikler modellik yapyor. Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarmasn kazanan Survivor Berna Keklikler,  1,76 boyundaki Berna Keklikler 61 kilo.

BALIK BURCU

Balk burcu olan Berna Keklikler, Göz6 yarmasnda gergin yaps ve dier yarmaclarla yaad tartmalarla dikkat çekmiti.

Ana Sayfaya Git