Görüş Bildir

Göz6 Survivor Berna Keklikler yeni aşkı ile alakalı geri vites yaptı! İşte o açıklama

Survivor ile ünlenen Berna Keklikler geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile kameralara yansıdı. Katıldığı Göz6 evinden şampiyon olarak Survivor 2017'ye geçmeye hak kazaan ve Survivor 2017'de 22. haftaya kadar duran Berna Keklikler'in sevgilisi ve kendisi çok konuşuldu

Göz6 Survivor Berna Keklikler yeni aşkı ile alakalı geri vites yaptı! İşte o açıklama

Survivor ile ünlenen Berna Keklikler geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile kameralara yansıdı. Katıldığı Göz6 evinden şampiyon olarak Survivor 2017'ye geçmeye hak kazaan ve Survivor 2017'de 22. haftaya kadar duran Berna Keklikler'in sevgilisi ve kendisi çok konuşuldu. Keklikler Bodrum'da görüntülendiği ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişinin sevgilisi olmadığını açıkladı.

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Berna Keklikler, tatil için Bodrum'u tercih etti.

Bodrum Yalıkavak'ta tatil yapan Survivor Berna önceki gün Hardal Beach’deydi.

Sevgilisi olduğu öne sürülen Levent Aydan ile denize giren Keklikler bu iddialara sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Berna şu açıklamayı yaptı: "Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var. Yasemin benim Göz6 evinden arkadaşım. Yanımdaki beyefendi Yasemin'in babası. Aileler birlikte tatil yapabilir. Benim hayatımda kimse yok"

PANAROMA DA FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Berna Keklikler, "Kendimi izlesem 'Bu kızın Survivor'da ne işi var?' derdim. Teorileri çürütmeyi, önyargıları yıkmayı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Kuzey Kıbrıs'ta gerçekleşecek büyük final öncesi elenen başarılı yarışmacı, "Şu zamanda toplum olarak açlığı bilmiyoruz. Bnu Survivor'da öğrendim. Bir şey yiyemiyorsun, onu her an yaşadığınızı düşünün. Anlaşamadığız kişilerle birlikte yaşama zorunluluğu da var. Açlığın getirdiği unutmanlık, gereksiz gerginlik... Benim için inanılmaz bir tecrübe oldu" şeklinde konuştu.

Berna Keklikler, "Takımımı seviyordum, ama takım beni bir türlü sevemedi. Bazı kişilerin bana karşı dolup geldiğini gördüm. Ogeday bu isimlerden biriydi. Bana önyargılı davrandı. Buna karşı savaş yaptım" dedi. 

KEKLİKLER HAKKINDA

 Survivor’ın çok konuşulan yarışmacılarından olan Berna Keklikler Almanya doğumlu, 3 senedir de İstanbul'da kardeşiyle yaşıyor. Ekonomi eğitimi alan Keklikler, Almanya'da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany'iyi kazanmıştı.

Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Keklikler, oyunculuk ve modellik de yapıyor.

Survivor’a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhu olduğunu ifade eden Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylemişti.

Berna Keklikler 28 yaşında

Survivor 2017’de Gönüllüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından olan Bernan Kekliker 25 Şubat 1989 doğumlu.

Almanya'da büyüyen Berna Keklikler modellik yapıyor. Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasını kazanan Survivor Berna Keklikler,  1,76 boyundaki Berna Keklikler 61 kilo.

BALIK BURCU

Balık burcu olan Berna Keklikler, Göz6 yarışmasında gergin yapısı ve diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir