Gözler İzmir'de Yazar Sevan Nişanyan hapishaneden firar etti, bir de sosyal medyadan duyurdu

Yazar Sevan Nişanyan'ın son dakika firar ettiği haberi gündemdeyken, son dakika bilgilere ulaşıldığı da açıklandı. Sevan Nişanyan tutuklu bulunduğu Foça cezaevinden firar edip yurt dışıa çıktığı iddiaları akabinde gözler İzmir'e çevrildi.

Haberler 14.07.2017 - 23:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yazar Sevan Nianyann son dakika firar ettii haberi gündemdeyken, son dakika bilgilere ulald da açkland. Sevan Nianyan tutuklu bulunduu Foça cezaevinden firar edip yurt da çkt iddialar akabinde gözler zmire çevrildi. Nianyann sosyal medya hesab Twitter hesabndan son dakika firarettiinin duyurulmas üzerine yaananlar ve detaylar...

Nianyan firarn, sosyal medya hesaplarndan, Ku uçtu. Dars geride kalan 80 milyonun bana paylam ile duyurdu.

hurriyet.com.trnin edindii bilgilere göre Nianyann bugün sabah 09.45te cezaevine teslim olmas gerekiyordu. Ancak Nianyann akam saatlerine kadar teslim olmad örenildi.

zmirin Selçuk lçesine bal krsal irince Mahallesinde bir kilometre mesafedeki kendine ait araziye yapt 60 metrekarelik evin inaat arazinin ST olduu gerekçesiyle iki kez mühürlenmesine ramen tamamlayan Nianyan, hakknda Selçuk 2nci Asliye Ceza Mahkemesinde davalar açlmt.

Suçun mükerrer olarak ilendii gerekçesiyle açlan davalar 2013 ylnda kesinlemeye balad. Nianyan bunun üzerine 2 Ocak 2014 tarihinde Torbal Açk Cezaevine konuldu. Aradan geçen süreçte farkl cezaevlerine cezasn çekmeyi sürdüren Nianyan, disiplin suçu iledii gerekçesiyle bir ara kapal cezaevine de konuldu. Nianyan son olarak Foça Açk Cezaevinde bulunuyordu.

Ana Sayfaya Git