Güngören'de silahlı çatışma! Araçtan uzun namlulu saldırı

Güngören'de son dakika silahlı çatışma haberi. İstanbul Güngören'de ana caddede ilerleyen beyaz bir araçtan, aralarında husumet olduğu öğrenilen kişilere uzun namlularla saldırı düzenlendi. Güngören'de araç ile düzenlenen silahlı saldırı da 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Haberler 04.06.2017 - 00:30 Son Güncelleme : 04.06.2017 - 01:13

Güngörende son dakika silahl çatma haberi. stanbul Güngörende ana caddede ilerleyen beyaz bir araçtan, aralarnda husumet olduu örenilen kiilere uzun namlularla saldr düzenlendi. Güngörende araç ile düzenlenen silahl saldr da 1 kii yaamn yitirdi, 7 kiinin ise yaraland açkland.

Olay Güngören, Güven Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akam 19.00 sralarnda kimlii belirsiz kii yada kiiler nönü Caddesinden beyaz bir araçla gelerek, Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce husumetli olduu öne sürülen kiilerin üzerine uzun namlulu silahlarla ate açt. Ne olduunu anlamayan mahalle sakinleri ve yoldan geçenler bir anda saa sola kaçmaya balad. Silahl saldr sonras, kar gruptan 4 kii yaralanrken, yoldan geçmekte olan 2si kadn dört kii de çeitli yerlerinden yaraland. Saldrganlar ayn araçla olay yerinden hzla kaçarak kayplara kart. Mahalle sakinleri bir yandan yarallarn yardmna koarken, bir yandan da durumu hemen polis ve salk ekiplerine haber verdi.

SALDIRI SONRASI 2S KADIN 8 K HASTANEYE KALDIRILDI

hbar sonras olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alrken, olay yerinde bulunan yarallar gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldrld. çevre hastanelere kaldrlan yarallardan Birol ç.ye yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybettii örenildi. Saldr sonras yaralanan 7 kiinin tedavilerinin sürdüü örenildi.

OLAY YERNE, ÖZEL HAREKAT VE çEVK KUVVET POLS SEVK EDLD

Bu srada olay yerinde herhangi bir olumsuzlua kar Özel Harekat polisleri gelerek çevrede geni çapl önlem alrken, çevik Kuvvet polislerinin de cadde ve sokak balarnda önlem ald görüldü. Ayrca, Akrep diye tabir edilen zrhl araçlarnda olay yerinde bekledii görüldü. Polis ekipleri saldr sonras olay yerinde detayl inceleme yapmak için nönü Caddesi ve Menderes Caddesini araç ve yaya geçiine kapatt.

POLS EKPLER TTZLKLE OLAY YER çALIMASI YAPTI

Polis ekipleri, olay yerine erit çekerek kimsenin geçiine izin vermedi. Olayn yaand yerde bulunan iyerlerinin güvenlik kameras olup olmadn incelemeye alan polis ekipleri detayl aratrma yapt. Kurunlarn isabet ettii bir iyerinin kepenklerinin açlmasyla camlardeki mermi izleri dikkat çekti. Polis ekipleri saldr sonras kaçanlar yakalamak için çevrede geni çapl aratrma balatt. Polis ekiplerinin olay yerinde ki çalmas yaklak 4,5 saat sürdü. Polisin çalmasnn ardndan temizlenen nönü ile Menderes Caddeleri araç ve yaya geçilerine açld. Polis ekiplerinin olayla ilgili çok yönlü soruturmas devam ediyor.

AYNI SOKAKTA HIRSIZLIK

Güngörende bir kuruyemiçi dükkanna gelerek hurma satn alma bahanesiyle dükkan sahibini oyalayp kasadan para çalan hrszlar güvenlik kameras tarafndan saniye saniye kaydedildi. Olay, dün öle saatlerinde Güngören Necip Fazl Ksakürek Caddesi üzerinde bir kuruyemi dükkannda meydana geldi. ddiaya göre müteri klnda gelen yabanc uyruklu olduklar örenilen4 kii kuruyemi dükkann çevresinde gözcülük yaparak etraf kontrol etti. çlerinden 2 kii hurma almak ve dükkan sahibini oyalamak için bir süre konutu ardndan da baka bir arkadan aratarak almak istedikleri hurma cinsini ve kilosunu anlatmasn istedi. Bu srada dükkann kar kaldrmnda bekleyen dier iki hrszdan biri kaldrmdan beklerken dieri dükkan içerisinde daha önceden kefettii kasaya yöneldi.

2 kere çalmay denedi

Kasann yanna giden yabanc uyruklu hrsz ilk olarak çelik kasaya yöneldi, üzerinde anahtar bulunmayan kasay açamayan hrsz dükkann çra gelince hemen raflara yönelerek baka bir ürün aryormu gibi yapmaya devam etti. Ardndan ikinci kez ansn deneyen hrsz bu sefer terazinin altndaki çekmeceleri kartrdktan sonra yüklü miktarda bulduu paray cebine koyarak dükkandan ayrld.

Hurma alma bahanesiyle beni oyaladlar

Kandrldn aktaran dükkan sahibi Rüstem Gökdelen,4 tane yabanc uyruklu hrsz müteri klnda geldiler hurma alma bahanesiyle, iki tanesi beni hurma almak için megul etti. kisi de içeriye giriyor içeriden bir miktar para alyor ve kaçyorlar dedi.

TRAFK KAZASI OLMUTU

Güngörende sürücüsünün kontrolünden çkan otomobil kaldrma çkp o srada taksiden inen 3 kiiye çarpt. Kazada otomobilin altnda kalan 17 yandaki brahim Ceylan hayatn kaybederken otomobil sürücüsünün de aralarnda bulunduu 3 kii de yaraland.

Kaza Güngörende Eski Londra Asfalt Caddesi, Topkap istikametinde saat 01.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre Topkap istikametinde seyreden Emrah Ekincinin yönetimindeki otomobil kontrolden çkt. Kaldrma çkan otomobil o srada ükrü Aktan kulland taksiden inen 3 kiiye, ardndan da duvara çarpt.

Kazada sürücü Emrah Ekinci, Sedat Özcan(18) brahim Ceylan(17) ve Yusuf Ta(16) yaraland. hbar üzerine kaza yerine polis, salk ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ana Sayfaya Git