Halk Linç Edecekti!

Şanlıurfa'da, sürücüsünün yol vermediği iddia edilen motosikletten yolcu midibüsüne kuru sıkıdan çevrilme tabancayla ateş açıldı. Midibüs sürücüsü Şükrü Doğan'ın tabancayla yaralandığı, motosikletteki kişinin de çevredekiler tarafından linç edilmek istendiği kavgayı polis, havaya ateş açarak sonlandırdı.

Haberler 22.08.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öle saatlerinde Balarba Mahallesinde meydana geldi. ükrü Doann kulland 63 H 0142 plakal halk midibüsü ile plakas örenilemeyen motosikletin sürücüsü arasnda yol verme nedeniyle tartma çkt. Üzerinde iki kiinin bulunduu motosikletteki ismi örenilemeyen bir kii, kuru skdan bozma tabancayla midibüse ate açt.

HALK LNç ETMEK STED

Tabancadan çkan kurunlarn bana ve bacana isabet ettii midibüs sürücüsü ükrü Doan yaraland. Motosikletteki iki kiiden biri kaçarken, dieri ise çevredekiler tarafndan linç edilmek istendi. hbarla olay yerine gelen çok sayda polis, taraflar ayrmakta güçlük çekince havaya uyar atei açt. Dövülerek yaralanan ve gözaltna alnan gencin üzerinden bir miktar uyuturucu çkt. Salk görevlileri tarafndan ambulansla Balklgöl Devlet Hastanesine götürülen midibüs sürücüsü ükrü Doan ise, acil serviste tedaviye alnd. Doann salk durumunun iyi olduu belirtilirken, özel harekat polisleri olas bir gerginlie kar olay yerinde zrhl araçlarla güvenlik önlemi ald. Polis kavgaya karp kaçan dier gencin yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git