Halk Linç Etmek İstedi

Sakarya'da Suriyeli anne ile oğlunu öldürenleri yüzlerce kişi linç etmek istedi.

Haberler 08.07.2017 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryada Suriyeli 9 aylk hamile anneyi ve 11 aylk olunu vahice öldüren zanllar Birol K. ve Cemal B.nin getirildii adliye önünde gerginlik yaand. Öfkeli vatandalar bir kiiyi tekme tokat dövdü. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Kaynarcada 9 aylk hamile kadna tecavüz ettikten sonra yanndaki 11 aylk bebeiyle birlikte kadn vahice öldüren zanllar adliyeye sevk edilmiti. Zanllarn sevk edildii adliye önünde gergin anlar yaand.

LNç EDLMEK STEND

Olay sonrasnda sevk edildikleri adliye önünde bekleyen vatandalar idam isteriz diye bararak bir anda adliyeye girmeye çalt. Bunun üzerine polis ekipleri de vatandaa müdahale ederek havaya ate açt. Polis ve jandarma ekipleri vatandalar sakinletirmeye çalt ancak baarl olamad. Kalabaln bir kiiyi dövmeye çalt görüldü. Kim olduu bilinmeyen ahs polis tarafndan kurtarld.

Kaynarca Kaymakamlna vekalet eden Söütlü Kaymakam Esengül Korkmaz çiçekli adliye önüne gelerek kalabala sakin olmalar uyarsnda bulundu. Kaymakam çiçeklinin konumasnn ardndan kalabalk sakinleti. ki zanl ise adliyede. Bölgeye bir polis otobüsünün de getirildii görüldü.

OTOPS RAPORU

Otopsiden kan dondurucu detaylar çkt. Otopsi raporuna göre Arrahmann kafas ta ile ezilmi durumadayd. Ayrca boaznda skmadan kaynaklanan bere ve çürüklerin olduu ve iç organlarnda da tahribatn olduu belirlendi. 9 aylk hamile olan kadnn karnnda da sopa izleri tespit edildi. Kadnn karnndaki çocuun bu darbeler srasnda öldüü deerlendiriliyor. Arrahmann 10 aylk bebeinin ise az ve burnu kapatlmak suretiyle boularak öldürüldüü tespit edildi.

Ana Sayfaya Git