Görüş Bildir

Halk Linç Etmek İstedi

Sakarya'da Suriyeli anne ile oğlunu öldürenleri yüzlerce kişi linç etmek istedi.

Halk Linç Etmek İstedi

Sakarya'da Suriyeli 9 aylık hamile anneyi ve 11 aylık oğlunu vahşice öldüren zanlılar Birol K. ve Cemal B.'nin getirildiği adliye önünde gerginlik yaşandı. Öfkeli vatandaşlar bir kişiyi tekme tokat dövdü. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Kaynarca'da 9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 11 aylık bebeğiyle birlikte kadını vahşice öldüren zanlılar adliyeye sevk edilmişti. Zanlıların sevk edildiği adliye önünde gergin anlar yaşandı.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Olay sonrasında sevk edildikleri adliye önünde bekleyen vatandaşlar 'idam isteriz' diye bağırarak bir anda adliyeye girmeye çalıştı. Bunun üzerine polis ekipleri de vatandaşa müdahale ederek havaya ateş açtı. Polis ve jandarma ekipleri vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Kalabalığın bir kişiyi dövmeye çalıştığı görüldü. Kim olduğu bilinmeyen şahıs polis tarafından kurtarıldı.

Kaynarca Kaymakamlığı’na vekalet eden Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli adliye önüne gelerek kalabalığa sakin olmaları uyarısında bulundu. Kaymakam Çiçekli’nin konuşmasının ardından kalabalık sakinleşti. İki zanlı ise adliyede. Bölgeye bir polis otobüsünün de getirildiği görüldü.

OTOPSİ RAPORU

Otopsiden kan dondurucu detaylar çıktı. Otopsi raporuna göre Arrahman'ın kafası taş ile ezilmiş durumadaydı. Ayrıca boğazında sıkmadan kaynaklanan bere ve çürüklerin olduğu ve iç organlarında da tahribatın olduğu belirlendi. 9 aylık hamile olan kadının karnında da sopa izleri tespit edildi. Kadının karnındaki çocuğun bu darbeler sırasında öldüğü değerlendiriliyor. Arrahman'ın 10 aylık bebeğinin ise ağzı ve burnu kapatılmak suretiyle boğularak öldürüldüğü tespit edildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi