Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı! İşte sanatçının sağlık durumu

3 ay boyunca 13 ameliyat geçiren usta şarkıcı Harun Kolçak, prostat kenserini yenip, eski sağlıklı günlerine kavuşmuştu. Geçtiğimiz gün hastaneye yattığı açıklanan usta sanatçıyı herkes mErak etmiş ve sevenleri Harun kolçak'ın kanser hastalığının tekrarladığını düşünmeye başlamıştı.

Haberler 16.06.2017 - 02:46 Son Güncelleme : 16.06.2017 - 10:57

3 ay boyunca 13 ameliyat geçiren usta arkc Harun Kolçak, prostat kenserini yenip, eski salkl günlerine kavumutu. Geçtiimiz gün hastaneye yatt açklanan usta sanatçy herkes mErak etmi ve sevenleri Harun kolçak’n kanser hastalnn tekrarladn düünmeye balamt. Ancak usta sanatç ile alakal son dakika açklama da sadece rutin kontrolleri için hastaneye yatt açkland. 

HARUN KOLÇAK AÇIKLAMA YAPTI

Harun Kolçak, bir kez daha ameliyat masasna yataca iddialarna sosyal medya hesabndan paylat videoyla cevap verdi. Rutin kontrol nedeniyle Hastanede olduunu belirten 61 yandaki sanatç, Merhaba sevgili arkadalar. Her eyin yolunda gittiini sizlere yanstmak için hastaneden görüntüleri özellikle paylayorum. Birkaç gün rutin kontrollerim oluyor. Ben de burada kalmak istedim, çünkü çok iyi baklyorum. Biraz kendime geleyim istedim ifadelerini kulland. Hayranlarna seslenen Kolçak, nallah Ramazan’dan sonra youn konser programmz var. Her ey yolunda merak etmeyin. lginize çok teekkür ediyorum, sizleri seviyorum eklinde konutu.

MAYIS AYINDA KONSERDE AÇIKLAMITI

Merit Royal Hotel’in balo salonunda düzenlenen özel geceye katlan konuklar, muhteem bir müzik ziyafeti yaadlar. 25’inci sanat yln kutlayan Harun Kolçak, geçtiimiz yl çkard ’Çeyrek Asr’ albümünde yer alan arklaryla konuklarna keyifli saatler yaatt.

Rahatszl nedeniyle 2014 ylnda 10 ameliyat geçiren Harun Kolçak, Çok ükür iyiyim, hayata bak açm deiti. Kimsenin derdi beni ilgilendirmiyor. Zamanm ve gücümü, bu dünyadan gitmeden önce arkamda çok daha düzgün eyler brakmak için harcamay düünüyorum dedi.

Sezen Aksu’nun albümünde yer almama sebebini de açklayan Harun Kolçak, ayn dönemde annesini kaybetmenin verdii acyla bunu gerçekletiremediini belirtti.

Harun Kolçak, 90’l yllardan bugüne klasik olmu pek çok parçasn, salonu dolduran konuklaryla birlikte hep bir azdan seslendirdi. Ünlü arkc, Bunca yllk sanat hayatmda vefa duyduum, birlikte çaltm çok deerli sanatç dostlarm sizinle birlikte anmak istiyorum diyerek, Aysel Gürel ve Onno Tunç arklarndan oluan bir bölüm de yapt. Yaklak iki saat sahnede kalan sanatç, gecenin finalinde herkese teekkürlerini sunarak, ’Gir Kanma’ arksyla sahnesini bitirdi.

Ana Sayfaya Git