Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı! İşte sanatçının sağlık durumu

3 ay boyunca 13 ameliyat geçiren usta şarkıcı Harun Kolçak, prostat kenserini yenip, eski sağlıklı günlerine kavuşmuştu. Geçtiğimiz gün hastaneye yattığı açıklanan usta sanatçıyı herkes mErak etmiş ve sevenleri Harun kolçak'ın kanser hastalığının tekrarladığını düşünmeye başlamıştı.

Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı! İşte sanatçının sağlık durumu

3 ay boyunca 13 ameliyat geçiren usta şarkıcı Harun Kolçak, prostat kenserini yenip, eski sağlıklı günlerine kavuşmuştu. Geçtiğimiz gün hastaneye yattığı açıklanan usta sanatçıyı herkes mErak etmiş ve sevenleri Harun kolçak'ın kanser hastalığının tekrarladığını düşünmeye başlamıştı. Ancak usta sanatçı ile alakalı son dakika açıklama da sadece rutin kontrolleri için hastaneye yattığı açıklandı. 

HARUN KOLÇAK AÇIKLAMA YAPTI

Harun Kolçak, bir kez daha ameliyat masasına yatacağı iddialarına sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla cevap verdi. Rutin kontrol nedeniyle Hastanede olduğunu belirten 61 yaşındaki sanatçı, "Merhaba sevgili arkadaşlar. Her şeyin yolunda gittiğini sizlere yansıtmak için hastaneden görüntüleri özellikle paylaşıyorum. Birkaç gün rutin kontrollerim oluyor. Ben de burada kalmak istedim, çünkü çok iyi bakılıyorum. Biraz kendime geleyim istedim" ifadelerini kullandı. Hayranlarına seslenen Kolçak, "İnşallah Ramazan'dan sonra yoğun konser programımız var. Her şey yolunda merak etmeyin. İlginize çok teşekkür ediyorum, sizleri seviyorum" şeklinde konuştu.

MAYIS AYINDA KONSERDE AÇIKLAMIŞTI

Merit Royal Hotel’in balo salonunda düzenlenen özel geceye katılan konuklar, muhteşem bir müzik ziyafeti yaşadılar. 25'inci sanat yılını kutlayan Harun Kolçak, geçtiğimiz yıl çıkardığı 'Çeyrek Asır' albümünde yer alan şarkılarıyla konuklarına keyifli saatler yaşattı.

Rahatsızlığı nedeniyle 2014 yılında 10 ameliyat geçiren Harun Kolçak, "Çok şükür iyiyim, hayata bakış açım değişti. Kimsenin derdi beni ilgilendirmiyor. Zamanımı ve gücümü, bu dünyadan gitmeden önce arkamda çok daha düzgün şeyler bırakmak için harcamayı düşünüyorum" dedi.

Sezen Aksu’nun albümünde yer almama sebebini de açıklayan Harun Kolçak, aynı dönemde annesini kaybetmenin verdiği acıyla bunu gerçekleştiremediğini belirtti.

Harun Kolçak, 90’lı yıllardan bugüne klasik olmuş pek çok parçasını, salonu dolduran konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Ünlü şarkıcı, "Bunca yıllık sanat hayatımda vefa duyduğum, birlikte çalıştığım çok değerli sanatçı dostlarımı sizinle birlikte anmak istiyorum" diyerek, Aysel Gürel ve Onno Tunç şarkılarından oluşan bir bölüm de yaptı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, gecenin finalinde herkese teşekkürlerini sunarak, 'Gir Kanıma' şarkısıyla sahnesini bitirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz