Hasmının çocuklarına kurşun yağdırdı

ELAZIĞ merkez Salıbaba Mahallesinde Abdülkadir Karakaya, aralarında husumet bulunan Hüseyin Bakşi'nin iki küçük oğluna kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten 10 yaşındaki Yusuf Bakşi'nin beyin ölümünün gerçekleştiği, makinaya bağlı durumda olduğu belirtildi. Saldırıyı yapan Karakaya olaydan sonra karakola giderek teslim oldu.

Haberler 14.05.2016 - 09:44 Son Güncelleme : 14.05.2016 - 09:44

Elazığın Salıbaba Mahallesinde Hüseyin Bakşinin evine giden Abdülkadir Karakaya, evde bulunan 10 yaşındaki Yusuf ve 13 yaşındaki Tolga Bakşiye tabanca ile ateş açtı. İki kardeşe 4 el ateş eden Karakaya daha sonra polis karakoluna giderek teslim oldu. İki kardeş de Fırat Üniversitesi ve Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KURTARILAMADI

Olaydan yaralanan 2 çocuğun babası Hüseyin Bakşinin 1 yıl önce Abdülkadir Karakayayı bıçakla yaraladığı ve bu nedenle cezaevine girdiği öğrenilirken, aralarında oluşan husumetten dolayı Karakayanın Bakşiden intikam almak için evine gittiği ve çocuklarını vurduğu öğrenildi.

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde bulunan Yusuf Bakşinin beyin ölümü gerçekleşti. Yakınları doktorların makinaya bağlı olan Yusufun beyin ölümünün gerçekleştiğini kendilerine ilettiğini belirterek, Biz ilk etapta çocuğun öldüğünü sandık. O yüzden çevremizi de öldüğünü söyledik dedi. 13 yaşındaki Tolga Bakşinin ise tedavisi Fırat Üniversitesi Hastanesinde sürüyor.

Ana Sayfaya Git