Hasmının çocuklarına kurşun yağdırdı

ELAZIĞ merkez Salıbaba Mahallesinde Abdülkadir Karakaya, aralarında husumet bulunan Hüseyin Bakşi'nin iki küçük oğluna kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten 10 yaşındaki Yusuf Bakşi'nin beyin ölümünün gerçekleştiği, makinaya bağlı durumda olduğu belirtildi. Saldırıyı yapan Karakaya olaydan sonra karakola giderek teslim oldu.

Hasmının çocuklarına kurşun yağdırdı

Elazığ'ın Salıbaba Mahallesinde Hüseyin Bakşi'nin evine giden Abdülkadir Karakaya, evde bulunan 10 yaşındaki Yusuf ve 13 yaşındaki Tolga Bakşi'ye tabanca ile ateş açtı. İki kardeşe 4 el ateş eden Karakaya daha sonra polis karakoluna giderek teslim oldu. İki kardeş de Fırat Üniversitesi ve Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KURTARILAMADI

Olaydan yaralanan 2 çocuğun babası Hüseyin Bakşi'nin 1 yıl önce Abdülkadir Karakaya'yı bıçakla yaraladığı ve bu nedenle cezaevine girdiği öğrenilirken, aralarında oluşan husumetten dolayı Karakaya'nın Bakşi'den intikam almak için evine gittiği ve çocuklarını vurduğu öğrenildi.

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Yusuf Bakşi'nin beyin ölümü gerçekleşti. Yakınları doktorların makinaya bağlı olan Yusuf'un beyin ölümünün gerçekleştiğini kendilerine ilettiğini belirterek, "Biz ilk etapta çocuğun öldüğünü sandık. O yüzden çevremizi de öldüğünü söyledik" dedi. 13 yaşındaki Tolga Bakşi'nin ise tedavisi Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz