Hastane çalışanı virüsten öldü

Hastane çalışanı Dilek Tahtalı adlı kadın koronadan hayatını kaybetti

Haberler 26.03.2020 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Acbadem International Hastanesinde çalan 33 yandaki Dilek Tahtal, yakaland koronavirüs (Kovid-19) salgn nedeniyle yaamn yitirdi.

stanbulda Acbadem International Hastanesinde çalan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topaln yeeni olan Dilek Tahtalnn (33), 10 Mart 2020 tarihinde koronavirüs (Kovid-19) salgnna yakalandnn tespit edildii ve tedavi gördüü Bakrköy Dr. Sadi Konuk Eitim Aratrma Hastanesinde hayatn kaybettii belirtildi.

VRÜSTEN ÖLDÜ

Hastanenin Tahtal için 23 Mart tarihli muayene formunda koronavirüs tans konduu bilgisinin yer ald belirtildi. Hastanenin Tahtal için düzenledii ölüm belgesinde ise Bulac Hastalk (Doal Ölüm) ifadesi yer ald.

CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal ise, yeeni Tahtalnn koronavirüs nedeniyle yaamn yitirdiini dorulad. Topal, Tahtalnn kronik bir rahatszl olmadn, sadece doutan romatizmal bir rahatszl olduunu belirtti. Yeeninin çalt hastanede hastalar karlama görevinde bulunduunu söyleyen Topal, Grip olduunu düünerek hastaneye gitmi. Önce Cerrahpaaya gitmi. Biz rapor aldktan sonra koronavirüs bulatna emin olduk dedi.

Ana Sayfaya Git