HDP önündeki eylemde 419'uncu gün

Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 152 ailenin HDP il binası önündeki oturma eylemi, 420'inci günde de sürüyor.

Haberler 26.10.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte 2 yl önce 16 yandayken, kaçrlan olu Mustafa için oturma eylemine devam eden kanser hastas Ayegül Biçer, Güneydou PKKya bakaldrd. Gelin birlik ve beraberlik içinde evlatlarmz için mücadele edelim dedi.

GÜNEYDOU PKKYA BAKALDIRDI

Diyarbakrda 2 yl önce kaçrlan olu Mustafa için ei Rauf ile HDP l Bakanl binas önünde evlat nöbetini sürdüren Ayegül Biçer, Güneydounun terör örgütü PKKya bakaldrdn söyledi. Biçer, Evladm terörün pençesine kaptrdm. Bu sebeple mücadele ediyorum. Bize soruyorlar neden HDP önü. Biz diyoruz, çocuklarmz kaybettiimiz yerde aryoruz. Oturmamz gereken yer buras. Belki birçok anne ve baba korkuyor. Güneydou PKKya bakaldrd. Gelin birlik ve beraberlik içinde evlatlarmz için mücadele edelim. Onlar bizi ezmesin artk biz onlar ezip gömelim PKKy. Sözde Kürtlerin temsilcisiler Mecliste bizi savunuyorlar. Bize en büyük zulmü bugüne kadar PKK ve uzants HDP yapt. Gönlümüzden çocuklar koparp daa gönderdi ölüme. Bugün bu mücadele burada devam edecek. Daha ileri saflara gür bir sesle katlmlar her geçen gün çoalyor. 19 evladmz kurtardk. Bir asr bile sürse bu mücadele devam edecek diye konutu.

Ana Sayfaya Git