İntihar'ın sırrı çözüldü

Hastane'deki intiharın sırrı çözüldü. Kameralara yansıyan intihar eden genç kadının, kalp kiriz geçiren sevgilisinin ölümünden dolayı, intihar ettiği belirlendi.

Haberler 21.01.2021 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hastanede yaanan intihar olaynn srr çözüldü. ntihar güvenlik kameralarna da yansyan Derman Bakrn ölümünün, kalp krizi geçiren sevgilisi Medeni Aykaln (45) yaamn yitirdiini örenmesi üzerine yaand örenildi.

MEDEN AYKAL KALP KRZ GEçRD

Olay, önceki gün akam saatlerinde Kayapnar ilçesinde bulunan özel hastanede meydana geldi. Bismil ilçesinde kalp krizi geçiren 45 yandaki Medeni Aykal, ilk müdahalesinin ardndan salk görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. Aykal, burada yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti.

Hastane koridorunda bekleyen sevgilisi Derman Bakr, iddiaya göre, Medeni Aykaln ölüm haberini aldktan sonra çantasndan çkard tabancay gösüne dayayarak, ateledi. Ar yaralanan ve acil serviste hemen müdahale edilen Derman Bakr da kurtarlamad. Medeni Aykaln cenazesi, dün sabah saatlerinde yaknlar tarafndan teslim alnarak, çnar ilçesinde topraa verilirken, Derman Bakrn cansz bedeni ise otopsi için morga götürüldü.

GÖRÜNTÜLER GÜVENLK KAMERASINDA

Öte yandan hastanenin güvenlik kamerasna yansyan görüntülerde Derman Bakrn, Medeni Aykaln ölüm haberini aldktan sonra çantasndan çkard tabancay gösüne dayayp, tetie bast ardndan koltua yld ve silahn elinden yere dütüü anlar yer ald.

çFTE ÖLÜMÜN AYRINTILARI ORTAYA çIKTI

Diyarbakrda özel bir eitim kurumunda rehber öretmeni olan Derman Bakrn, önceki gece saatlerinde Medeni Aykal ile görütüü ve bu srada Aykaln kalp krizi geçirdii iddia edildi. Bakrn, durumu salk görevlilerine bildirmesi ile olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardndan Aykal özel hastane götürerek tedaviye ald ve hastanede doktorlarn tüm çabasna ramen kurtarlamad örenildi.

SEVGLSNN ALES LE HASTANEDE TARTIMI

Aykaln kalp krizi geçirdiini örenen ailesi ve yaknlar hastaneye geldi. Hastanede Derman Bakr ile karlaan Aykaln çocuklar ve yaknlar arasnda sözlü tartma çkt. Hastane çalanlar Bakra yaplan tehditlerin ardndan genç kadn baka bir kata götürdü.

YAKINLARINI GÖRÜNCE TETE BASTII DDA EDLD

Bu srada Bakr, kendisinde bulunan Aykaln cep telefonunu hastane çalanlarna teslim edip, ailesine verilmesini istedi. Cep telefonu alan hastane çalanlar, Aykaln yaknlarna getirdi. Yaknlar, hastane çalanlarna Bakrn hangi katta olduunu sormas üzerine yant alamaynca srarlarn sürdürdü. Youn srar üzerine hastane çalanlar, Derman Bakrn bulunduu kat söyledi. ddiaya göre, Aykaln yaknlarn katn koridorunda gören Bakr, tabancayla intihar etti.

GENç KIZ MEMLEKETNDE TOPRAA VERLD

Öretmen Bakrn, otopsi ilemleri tamamland. Genç kzn naa ailesine tarafndan alnarak, memleketi Mardinin Nusaybin ilçesinde defnedildi.

Ana Sayfaya Git