İpekyolu'nda yaşam merkezlerinde bin 100 kişiye eğitim

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan İpekyolu Belediyesi bünyesindeki yaşam merkezlerinde bin 100 kişiye 32 branşta eğitim veriliyor.

Haberler 01.08.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann pekyolu Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten yaam merkezlerinde bin 100 kursiyer 32 branta eitim görüyor.

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname kapsamnda görevlendirme yaplan belediye tarafndan pekyolu yi Gelecek sloganyla açlan yaam merkezlerinde kursiyerlere çeitli eitimler veriliyor.

pekyolu Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Cemil Öztürk, Erçek Yaam Merkezini ziyaret ederek, çalmalar hakknda yetkililerden bilgi ald.

Kursiyerlere malzeme datan Öztürk, burada yapt açklamada, merkezde spor, sanat ve meslek kurslar açldn anlatt.

lçe merkezi ve krsalda kurslarn sürdüünü belirten Öztürk, Açln yaptmz Erçek Yaam Merkezinde 330 kursiyer ve örencimize malzeme datmn gerçekletirdik. Merkezlerde spordan, sanata ve deerler eitime kadar 32 branta bin 100 kursiyere eitim veriliyor. Merkezlerde bilgisayar, masa tenisi, fitness, Osmanlca ve deerler eitimi kurslarmz yer almakta. dedi.

Kadnlara kolaylk saland

Kursa katlan kadnlarn çocuklarn da kree brakabildiini dile getiren Öztürk, Bu anlamda kursa gelmeleri için kadnlara bir kolaylk saladk. pekyolu Belediyesi olarak kendilerine bir çanta hazrladk. Bu çantalarda ayakkab, tiört, apka ve buna benzer malzemeler bulunuyor. ifadelerini kulland.

Proje kapsamnda Berivan Kültür Merkezinde 150, Engelsiz Yaam Akademisinde 150, Maya Kadn Yaam Merkezinde 120, Merkez mam Hatip Lisesi, Vestel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zaferler lköretim Okulunda 200 kii ile olimpik yüzme havuzundaki eitimlere katlan 150 kursiyer ve örenciye de malzeme datm gerçekletirildii bildirildi.

Ana Sayfaya Git