İş-kur'da değişim!

Diyarbakır İŞKUR İl Müdürlüğünde görev değişikliği. Koç'un yerine Temel atandı.

Haberler 04.03.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr KUR l Müdürlüü görevini yürüten smail Koç, atama talebi üzerine merkeze çekilirken, yerine l Müdür Yardmcs Cihat Temel getirildi.

KUR L MÜDÜRÜ DET

8 yldan buyana Diyarbakr KUR l Müdürlüü görevini yürüten smail Koç çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanl tarafndan, merkeze çekildi. Koçun görevden alnmasnn atama talebi üzerine gerçekletirildii bildirilirken, Bakanlk boalan makama ayn kurumda l Müdür Yardmcl görevini uzun dönemdir sürdüren Cihat Temel getirildi.

Temel önceki gün itibariyle görevine start verirken, merkeze çekilen Koç ise, görev deiikliiyle ilgili basna yapt açklamas yapt.

8 YILDIR GÖREV YAPIYORDU

Diyarbakra hizmet verdii 8 yllk zaman dilimi içerisinde, önemli ilere imza attklarn söyleyen Koç, Görev süresi içerisinde mümkün olduunca, imkanlar ölçüsünde Diyarbakra önemli hizmetlerde bulunduumu sanyorum. yi niyetle ve azimle görevde bulunduk. Hakka, hukuka ve adil olmaya büyük özen gösterdik. Eer bir eksikliimiz de olmusa, kesinlikle art diyetli bir davran olmamtr. Ben Diyarbakrdan memnun ayrlyorum, inanyorum ki 8 yl içerisinde, Diyarbakr halk da benden mennuniyet verici hizmet almtr. Ben hakkm herkese helal ediyorum, krdmz, üzdüümüz insanlarmz da olmusa, onlardan da haklarn helal etmelerini istiyorum. Diyarbakr kadim bir ehir, insanlar bir o kadar kadim ve insanidirler..

Ana Sayfaya Git